#14 Wilfried Zaha

Gökhan çözmüş Zaha'yı. Tek hareketi soldan ilerleyip topu sağına çekmesi olduğundan Gökhan hep sağına hareket edip kitledi.
Topu iki ayağının arasında geveleyip bir ayağıyla topun üzerinden feyk göstererek diğer tarafa hareketlenmekten başka bir şey yok çalım repertuarında. Eşit kondisyona sahip olsam ben de çalım yemem bu heriften. Nwaekeme kadar olamıyor diyenler var bir de...

Rekabet transferi yaramıyor arkadaş gözü kaldı fenerlilerin adam robot gibi vücuduna hükmedemiyor beynini kullanamıyor

Topsuz koşu yapmayan kanattan hayır gelmez. Babel volume 2 resmen

Cok buyuk hayal kirikligi benim icin. Yarim sene olacak neredeyse, izlerken acaba ne yapmaya calisiyor diyorum habire. Beklentilerin altinda kaldi, ciddi bir talibi cikarsa bence tutmaya luzum yok hem yuksek bir maastan kurtulmus oluruz.

Talibi verse gönderelim, adamın içinden geçmeye çalışıyor ve sonra vermiş olduğu saçma sapan gülerek bakması küfür edilmesine zemin hazırlıyor.

Topu sağa çekeceği yerde sola çekiyor,
Sola çekeceği yerde sağa çekiyor,
Vurup geçmesi gereken yerde duruyor,
Durması gereken yerde vurup geçmeye çalışıyor,

Tam bir akıl tutulması yaşıyor.
Ve fiziği hiçbirine el verecek halde değil.

Zaman ve oyun kaybı.

Sene sonu fm de profili dibi görmeden bu sene oyunda suyunu sikayim şunun bari yoksa kendime gelemicem bari oyunda tatmin olayım

Geri
Üst Alt