#14 Wilfried Zaha

İkinarak koşuyor ya. Herif rüzgar gibiydi premier ligde. Sanki bacaklarina tuğla baglanmis gibi koşuyor resmen bizde
premier ligte hiç izlemedim şimdi bu halini görünce keşke izleseydim diyorum.

en azından tutunacak bir dalım olurdu..

1705351768897.webp

Koşan Nwakaeme gibi takılır diyorduk geldiğinden beri oynadığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Şimdiye kadar bir umut olur diye bekledim ama olmuyor onun yüzünden hızlı hücuma bile çıkamıyoruz.

Kerem sol tarafta Icardi ile birlikte kral olmuşken Kerem'in tüm dengesini senin uğruna bozulduğu düşünülürse sadece futbol oynamıyor aynı zamanda geçen seneki tüm dengeyi alt üst etti 2 kat kötü hale getirdi.

O kadar maaş alacaksın Sivasspor'a karşı tehlikeli bir hücum aksiyonu yapamayacaksın güle güle Barış Alper'in tırnağı olamazsın.
Maçın ilk 10 dakikasında yine bir şey olmayacağını anladım güle güle daha Gökhan Sazdağına bile üstünlük sağlayaman adamdan hiçbir şey olmaz.

Artık kimse 31 yaşına doğru giden adam için sabretmemi söylemesin çünkü sabretmeyeceğim.

Antrenmanda arkadaşlarını rencide etmemek adına çalım çalışmıyormuş.

Herkes çalım atma yetilerini kaybedişinden bahsetmiş ama sanki diğer yetenekleri sağlam. Ruhen aramızda sadece, bedenen yok.

Reis yok mu bir çaresi gözünü seveyim bir yol göster. Sen futbol bilen adamsın bırak özat benzetmesini biz yapalım
Dişlerini sıkarak arkadaşlarına bağırmayı bıraksın. Bizim ligi küçümsemeyi de bıraksın. O heralde gelirken ben herkesi yürüye yürüye geçerim diye düşündü ama yok öyle bir dünya.

cok büyük hayal kirikligi

bu haliyle birak premier ligi, fas ligini bile göremez

Fenerlilerin uydurduğu gibi kronik asla değil. X takımın taraftarı olup dışardan baksak BAY'la beraber en fit oyuncu bu dersin. Şut gücü hala var. Bunlara rağmen şu performans..

Erman toroğlunun ne kırık, ne çıkık.. bıkık bıkık fıkrası aklıma geliyor

1 sene içerisinde bu kadar kötü performans sergilemesi inanılmaz. Crystal Palace'te rakip bek ve stoperlerin belini kıran adam resmen burada Babel'den de beter durumda. Boş durumdayken dahi dribling atmıyor adam.

Belli bir yaşı geçmiş siyahi topçu almamak lazım, çoğunun yaşı uydurma çünkü, zaha da muhtemelen 37-38 vardır, hemen hemen hepsi 30 yaşından sonra patates oluyor

Belli bir yaşı geçmiş siyahi topçu almamak lazım, çoğunun yaşı uydurma çünkü, zaha da muhtemelen 37-38 vardır, hemen hemen hepsi 30 yaşından sonra patates oluyor
Afrika'da dogmus oyuncularda böyle mevzular olabiliyor ama 37-38 olsa ayakta duramaz.

Geri
Üst Alt