#14 Wilfried Zaha

Tek boktan oynamasi yetmiyor. Bu adam takim atmosferi icin zehir gibi geliyor bana. Bos adama pas vermeyip sut cekiyor sonra utanmadan bos adama el kol hareket yapiyor.

Yallah baska yere. Maas/performans orani en kötü transferlerden biri olabilir son senelerde. Bir Falzao vardi. O bari sakat degilken bundan faydali oynuyordu.

Ben verim alabilicegimizi düşünüyorum hala renktaş , eleştirdigim tek nokta yıllık ücretinin karşılıgını vermiyor henüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keşke alabilsek. Ama adamın fiziği çökmüş. Hız ile iş yapabilecek bir oyuncu.

Fiziğini de geçtim. Kafa kırık. Bizi ciddiye bile almıyor. Çok rahat pas atacağı yerde top eziyor. Ndombele şu anda daha mantıklı futbol oynuyor. Zaha bana göre en büyük zararı oldu bu sezonun. Angelino veya tete’yi tercih ederim kendisine. Hiç değilse maddi zararları bu seviyede olmazdı.

Kazim bile çıldırdı bir pozisyon da düşünün kazım i bile çileden çıkartti sonra kazıma bakıp sallamaz bir tavırla elini kaldırdı. Yaa zaha kardeş bizim kulübü küçük görme premier ligin asansör takımlarına benzemeyiz adami çarparız vallaha. City nin her sezon +10 averaj kastığı palace değil burası aklını başına al. 1-2 milyon alsan zorumuza gitmeyecek. Dünyanın parasını kazanacaksin bu kulüpten Ümraniye maçında bir tane güzel hareketin yok.

Kimse enseyi karartmasın.

1705613977624.webp

Gelin gelin yaklaşın hele..

Arkadaşlar zaha kötü oynuyor herkes sakat sanıyor fakat değil turp gibi fakat başka bir problem var.

Takim içi gruplasma mı doruk? Hayır o da değil. Ben zahanın fildisi doğumlu olduğu için 31 yaşında değilde 35 yaşında olduğunu düşünüyorum. .

Bir dahaki maç sizde bu gözle izlerseniz herife hak vereceksiniz aslında yaşına göre baya driplingci ve oyunda hep aktif.

Zahanın problemini cözdugumuze göre simdi tüm nöronlarimizi teteye odaklayabiliriz.

sans yüzüne gülmüs plde oynamis, valla kaderi gülmeseydi su an sivasda veya rizede veya hatayda futbol hayatini sürdüryor olurdu, onyekuru bundan cok daha etkiliydi, onu gectim garry bile daha etkiliydi.

Göya İcardi ile liderlik için mücadele veriyordu ama belli ki takımdada sevilmiyor çok. Piyasası düşmeden Ajax’a falan kitlesek fena olmaz Ajax tutunacak dal ararken.

Ne CL’de çok uygun maçlarda etkili oldu ne takıma liderlik etmesi gereken maçlarda fark koydu. Ankaragücü hariç iyi maçı yok. Manu ve ilk Kopenhag maçında katkı sağlamış olsada.

Göya İcardi ile liderlik için mücadele veriyordu ama belli ki takımdada sevilmiyor çok. Piyasası düşmeden Ajax’a falan kitlesek fena olmaz Ajax tutunacak dal ararken.

Ne CL’de çok uygun maçlarda etkili oldu ne takıma liderlik etmesi gereken maçlarda fark koydu. Ankaragücü hariç iyi maçı yok. Manu ve ilk Kopenhag maçında katkı sağlamış olsada.

Ajax'a falan kitleyemezsin cunku adamlarin bir maas ust/alt limit prensipleri ve kurallari var. Onu gectim KNVB'nin bile boyle bir uygulamasi var. Neyse, gecen 6-7 aylik surecti sunu goruyoruz ki, fena patladi elimizde. Ara ara guzel goller ve isler yapmis olsada, maliyetinin tamamen altinda isler bunlar.

Zaha'nın sıkıntısı Lig'i hafife alması bence.Şampiyonlar Ligi maçlarında iyi de oynasa kötü de oynasa belli 1 konsantrasyonu vardı saha içinde..

Nüfusa geç yazılma vakası olabilir malesef. Harbiden 35-36 yaşında gibi oynuyor

Nüfusa geç yazılma vakası olabilir malesef. Harbiden 35-36 yaşında gibi oynuyor
TV8 veteran maçlarında bile iş yapamaz şu haliyle. Mertens bahsettiğin yaşlarda renktaş ama oynadı mı takımı sırtlayabiliyor. Bu arkadaş çok bitik duruyor, bilemem ama gece hayatından şüphelenmekteyim.

Derdi neyse ne çözülmeyecek belli ki sürekli saçma tavırlar içinde sanki çok iyi performansı varmış gibi küçümsediği bariz ama asıl acınası görünen kendisi olduğunun farkında değil parama bakarım modunda bir adamsan niye Arabistan'a gitmemiş orasını da anlamadım ama bir şeyler ispatlama gibi bir derdi yok sahada rastlantısal takılıyor tamamen.

TV8 veteran maçlarında bile iş yapamaz şu haliyle. Mertens bahsettiğin yaşlarda renktaş ama oynadı mı takımı sırtlayabiliyor. Bu arkadaş çok bitik duruyor, bilemem ama gece hayatından şüphelenmekteyim.
Mertens gibi tekniğe dayalı top oynayanlar ileti yaşlarda bile bi detece oynayabiliyor. Fizik güç patlayıcılık üzerine oynayanlar yaşlanınca çok pis düşüyor

Mertens gibi tekniğe dayalı top oynayanlar ileti yaşlarda bile bi detece oynayabiliyor. Fizik güç patlayıcılık üzerine oynayanlar yaşlanınca çok pis düşüyor
Öyle ama diğer skillerde de bir iş yok ki. Babel bile bundan daha etkiliydi. Ümraniye'ye de üstünlük kuramayacak bir isim değil.

Malesef dag fare dogurdu. Biraz form tutsa dahi, 5 milyon maasi hakedecek oyunu oynama ihtimali yok gibi.

Bu kadar erkenden bu kadar düşmanlık edilecek ne yaptı anlamak güç

Ziyech ve Tete ile ilgili de benzer durum var

Geri
Üst Alt