#14 Wilfried Zaha

dk 87
Zaha
İşte konstantrasyon
1705865111999.webp

valla ben haftalardir soyluyorum artik kanatta oynayacak patlayiciligi ve calim yetenegi yok . en mantiklisi son senelerini forvete evrilmis olarak gecirmesi. adam egerki ileri ucta oynarsa her mac gol yapar .. buraya birakiyuorum beni anarsiniz :)

Kapanan takıma karşı en uçta oynasa muhtemelen yine söveceksiniz o yüzden çok açılmayın.

icardi yokluğunda ziyech, tete, zaha birinden biri en azından patlama yapmalıydı zaha'ya nasip oldu daha da iyi olur inşallah. bu arada kupa maçları önemli. takımın kısırlığı atabilmesi için çıkış olabiliyor böyle maçlar.

bugun macını izledim tamamen iyileşmiş,eger istekli şekilde bizde kalır ve kendini verirse bize sampiyonluk aldıracak 2 oyuncudan birisi icardi ile

herifin her pası her ortası her şutu yarım gol gibi

ziyech icin yanlıs yere yazmısım : )

Solda milletin içinden geçmeye çalışıp topu gevelemediğinde iyi. Skorer bir sezon yaşıyor zaten. Bundan sonra İcardi yokken 1.forvet alternatifi olsun.

bi durun hele rakip kapalı oynayinca söveceksiniz yine
bu kapalı takımlarla ilgili aklıma ilkkan'ın yayla gibi g.tum olsa tek çobanı sen olmazdın deyişi geliyor bir zahmet açsınlar o kapalı savunmayı. kayseri yayla gibi açık oynadı da ne oldu. 90'a çakmaya çalışacaklarına, kalecinin üzerine vuracaklarina penaltı almaya çalışsınlar, köşeye sert vursunlar.

bu kapalı takımlarla ilgili aklıma ilkkan'ın yayla gibi g.tum olsa tek çobanı sen olmazdın deyişi geliyor bir zahmet açsınlar o kapalı savunmayı. kayseri yayla gibi açık oynadı da ne oldu. 90'a çakmaya çalışacaklarına, kalecinin üzerine vuracaklarina penaltı almaya çalışsınlar, köşeye sert vursunlar.
Takımda bunu yapan tek oyuncu Zaha olması dışında sorun yok.. herkes yaylalara yolluyor topu

Geri
Üst Alt