#14 Wilfried Zaha

Eskiye göre daha özgüvenli oynuyor goller kendini rahatlatmis durumda, birde takim arkadaslarina o eskiden yaptigi el kol hareketlerini görmedim

Sezon sonunda ilk gönderilmesi gerekenlerden. Lig bitene kadar kaleye yakın oynatılıp bir miktar katkı alınabilir
Oyuna girene kadar ilerde top tutamazken,ilk yarıda ceza sahasında 4 kere buluşmuşken oyuna girdikten sonra topu 2. hatta 3. bölgede daha çok tutabildik.Son dakikada kaana da bir kilit pas attı ne bekleniyor onu anlayamadım

Derdin ne? Adam 10 dk oynadı sürüyle pozisyona da girdi vs. Takımı da taşıdı.

Ne yapması lazımdı mesela?

Bir miktar katkı dediğin ne?

10 golü var neredeyse.

Boomboooş bi yorum

Derdim maaşının yüzde 10'u kadar performans vermemesi. İkinci forvet yada İcardi yokluğunda oynar. Kanatta yine verim veremeyeceği açık

Iki mactir daha diri geliyo göze bunda sonradan girmesi ne kadar etken bilemem ama daha iyi olcak bence

Bence sonunda toparladı hiçbir zaman hayalimizdeki gibi olmayacak anlaşılan fazla beklentiye girmişiz kendi adima ama şu anki hali keyif veriyor yine

Toparladı net bir şekilde adam eksiltmeye de başladı resmen. Ritmini buldu, ülkeye alıştı.

Oyuna son 20dk girmişsin, defansa yardıma lütfen geliyorsun.

Girdikten sonra top tutabildiği için her topu kaybetmediği için takımı gayet rahatlattı. Girmeden önce ileri giden her top rakibe geçip yine atak oluyordu. Güzel paslarda verdi Kaan'a ve İcardi yada Tete'ye sanırım.

Top ayağına geldiğinde heyecan veren, skor üretme ihtimali en yüksek isim bence şuan. Duygusal da bir herif, destek verilirse ve de sağlık problemi yaşamazsa ortalığın içinden geçer.

Kaliteli bir oyuncu oldugu icin sezon’un ilk devresinde formsuz olmasina ragmen skor katkisi oldu

Son haftalarda ise fizik olarak da iyi duruma geldigi icin takima ayak uydurmaya basladi

Gecen sezon hucum hattinin en önemli silahi topsuz kosulardi kerem,baris,rashica,mertens ve yunus bu konu da cok iyilerdi

Zaha’nin da topsuz kosulari vardi palace da ama bizde genel de topu ayagina istedi ilk dönem

Topsuz kosular da göstermeye basladi yani takima ayak uydurdu ve her gecen gün daha da etkili olacak

11 başlaması için ne yapması gerekiyor

Kerem Bandırma maçında oynasın sonra kulübeye

Zaha - Mertens - Barış - Icardi dörtlüsünü bir hafta dinlenmiş şekilde izlemek istiyoruz Başakşehir maçında

Geri
Üst Alt