#14 Wilfried Zaha

Takimdaki en iyi forvet, hızı yok kanat olması zor, ancak gol vuruşları çok iyi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 234403

Şu pası atmayan birinin hiçbir savunulabilir tatafı kalmıyor maalesef

En büyük destekcisiydim skor katkısı verdigi de ortada ama böyle laubali topcularla ıkına ıkına gideriz lig sonuna kadar

Özellikle bu pozisyondan sonra ilk defa bi topcuya bakış açım anında 180 derece değişti
burada çıldırdım yav
topu evirip çevirip duruyoruz
la adam sağda bomboş

İkinci golde kulübeyi gösterdi zerre sevinç yoktu herifte

İnanılmaz laubali hareketler yapıyor. Yedek kalıyor diye biraz triplerde gibi.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra kanat rotasyonunda düşünülmemeli. Kerem ne kadar kötü olursa olsun Zaha değil başka biri kanatta oynamalı. Zaha forvet rotasyonuna girmeli hatta Icardi yerine oynayabilir oda çok formsuz.

Hiç beğenmedim abi bizim bu kanatsızlığımız beksizliğimiz hatta bu gidişle stopersizliğimiz ne olacak acaba

zahayı satarız her türlü .araplar olur ingiltere geri olur , bu adamdan zarar etmeyiz. gidene kadar da yine ölüsü 3-5 maç aldırır bize. tete ndombele direkt çöpe atılan para o çok koyuyor bana.

Çok bencil çok, pas verdiğinde ve pas alamadığında canından can gidiyormuş gibi sanki. Tete ile beraber psikoloğa götürmek lazım bunları futbolun takım oyunu olduğunu beyinlerine kazımak lazım.

Fazla istiyor daha mı az istese. Yinede en büyük sıkıntımız bu bizim wesley de yarım sezon bişey oynamadı sonra coştu. Seneye coşsun zaha bu ya fark yaratır

Hareket yapıcam diye 3e3ü hiç etti. Bir de hareketi yapabilse, geçmiş aga senden o haraketi sen yapana kadar dünya kendi etrafında döndü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Homesick gibi. Geldiğine pişman gibi. Sene sonu epl den bir teklif gelse döner herhalde.

artık kanat oynayamaz..kaleye yakın oynarsa tekte rakibini gecer golunu atar..çift forvet zaha icardı denese keşke..

Adı kerem olsaydı şu maçtan sonra ne sülalesi kalırdı, ıslıklansın diye sıraya girerdi millet.
Kanat desen kanat değil, forvet desen forvet değil. Yaptığı tek iş durağan oyunda şut çekebilmek onu da zorla yapıyor.
First touch +20 ama şimdi hakkını yemeyelim futbolda önemli olan durum bu olduğundan başarılı maçlar çıkarıyor.
Madem sadece forvet oynayabiliyor kanat alsaydık bari.

Terimvari hareketler bu oyuncuyu kazandırmaz, kaybettirir. Tek diyeceğim bu.

Forvet harici takıma zarar verir bu saatten sonra. İcardi dinlendirilmeli. Okan hoca rasyonalist davranmali artık.

Sağda boştaki tetenin çevresi bir evin yatak odası kadar olan 20 m2 boşken herif ısrarla pas vermiyor çalıma giriyor, sonuç kontra.
Hep bunlar kazanma hırsından kendini gösterme hırsından. Şu sezonu bir şekilde bitirelim de yazın bir tanesi bile kalmayacak muhtemelen.

Geri
Üst Alt