#14 Wilfried Zaha

SOkan hoca mukemmel teknik adam. Bakti bundan bir halt olacagi yok kulubeye mahkum etti. Oyle herkesin totosu da yemez bunu yapmaya. Son dakikalar girer birsey yaparsa yapar fazlasi degil Zaha

Bencil. Çok stres yapıyor 8-10 gol atayımda taraftara kendimi ispatlayım diye.

Babel var diye Fatih hoca formayı Kerem'e vermemişti ve averajla şampiyonluğu kaybetmiştik. Okan hocamız isme değil katkıya bakıyor inşallah bu adalet sonucu şampiyonluğa ulaşacağız

Neden kesik yediğini anlamış olduk.

Rölantiye almış.

Neden oynatılmadığını anlamak zor olmuyor. Korkunç disiplin sorunu var bu herifte ve sorumsuzluğu bariz. Takım oyunundan aşırı derecede kopmuş durumda. Trabzon maçında ümitlendirmişti, Antep maçında sonradan girip etkili oldu ama sonrasında ki görüntüsü keyif kaçırıyor. Prime Ronaldinho bile böyle laubali işlere kalkışmıyordu, bu adam kendini ne sanıyor çözmek mümkün değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece bende mi o his oluyor bilmiyorum ama 4-5 maç önce görünen galatasaray'a karşı aidiyeti gidip yerine sezon sonu kaçacak oyuncu ruhu gelmiş gibi. umarım ben yanılıyorumdur

Bu performansla PLe dönerse 5 mac icinde yedege düser. Yerinde olsam Araplara kazigi sokup 2 senelik oraya giderdim. Bize de bu seneki maasi + imza parasini versinler yeter.

Oynamaması doğru kararmış
Bırakın hocaya işini yapsın adam
Maç başı hülooo torera niye yok , zaha nerede
Al gördük adam ilk yarı çekti fişi

Adam bizim sistemimizde kanat oynayacak adam değil. Forvet oynasa veya geriye yardıma gerek kalmayacak şekilde yani kanat forvet oynasa çok etkili olur diye düşünüyorum. Bence sorumsuzluk gibi durumları yok. Gayet de hırslı ama tıpkı Icardi'nin fiziksel sorunları gibi bu arkadaşta da sorunlar var. Kafa emri veriyor ama ayaklar eski hızında değil. Gene de defalarca bizi ipten aldı. Neden bu kadar boklanıyor çözemedim

Kanatlik bir durum kalmamis, en iyi oyniyacagi bölge artik forvet yada sahte forvet. Calim atmak istiyorsan rakip oyuncuyla iki üc metre mesafe birak ki vücüt calimi ile gecersin, sen adamlarin dibine gitiyorsun, 10 calim denemede belki iki üc kere gecebiliyorsun.

Yani kötü paslar attı vs. ama 3-0'da girdiği, aktif dinlenmeye dönen maçtaki oyunuyla değerlendirmek bence yanlış. Biraz ilk 11 görmeli, fikstür yeterince yoğun.

Bitmiş maçlarda oyuna giriyo sonra burda espri yapıyonuz antep maçından sonra yapsaydınız espirileri

sadece bende mi o his oluyor bilmiyorum ama 4-5 maç önce görünen galatasaray'a karşı aidiyeti gidip yerine sezon sonu kaçacak oyuncu ruhu gelmiş gibi. umarım ben yanılıyorumdur
Samsun maçında canlı izlerken bende o hissi aldım. Kafasına göre takılıyor pas vereceği yerde vermiyor gereksiz bir top ezme merakı var. Buradan sonra buraya ait olduğunu iliklerine kadar göstermezse maalesef sezon sonu ayrılık kaçınılmaz

Geri
Üst Alt