#14 Wilfried Zaha

Bomboş pozisyonlarda ne kadar kötü tercihler yapıyor ne kadar kolay harcıyor pozisyonları. Kerem, Barış ve Tete'nin gerisine düştü.

Yeri geliyor Kerem oynuyor, yeri geliyor Zaha girip maçı çeviriyor. Alternatiflerin olması iyidir. Zaha böyle bir oyuncu. Kerem de çok top kaybediyor. İkisini de dönüşümlü oynatıp maçları alıyoruz, çok da yerin dibine sokmanın manası yok.

Hayırdır, senin ne derdin var? Düz pası bile verirken zorlanıyorsun yada kendince trip atıyorsun. Gerçekten çok ilginç. Umarım yazın yollar ayrılır şuna 4 milyon maaş vermek ihanet resmen.

Yazın gider zaten keyfi gelince de oynayacak topçu olmasa da olur bir kaybımız olmaz kalan maçlarda iş yapsın yeter her türlü talibi olur bence.

Kerem oyundan çıkmadan önce Zaha ona bir ara pası denedi top farklı şekilde dışarı gitti. Kerem döndü alkış yaptı. Aynı pası Kerem ona deneyip o şekilde atsaydı kendisi salak salak el kol hareketleri yapardı.

Sorunlusun anladık da böyle böyle çocuk gibi trip atması çok garip yani. Kerem'in de önceden eli kolu çok oynuyordu ama düzeltti. Kalan maçlardan pek bi beklentim yok ama insan ister istemez katkı bekliyor yada kaybettiği formayı geri kazanmak için mücadele ettiğini görmek istiyor.

Dün birkaç pozisyonu hiç etti. Bu kalitede bir oyuncunun bu kadar fazla pas hatası yapmaması lazım.

My Hero Academia animesinde "EraserHead" lakaplı kahraman resimdeki.
1708337572134.webp

Eren Jeager, Mikasa Ackerman ve Armin. Diziyi henüz çok eski olmayan bir zaman diliminde bitirdim, şahane bir Anime idi... Özledim hatta.
son sezonda konuyu bağlamaları başarılıydı - genelde son sezonlarda batırıyorlar ama müzikleri vs kaliteli bir yapımdı.

Mikasa candır.

Verdiği mesaj "uykusuzum uykum var."

Sabaha kadar lol cs go falan oyna. Muhtemelen 37 yaşındasın zaten nefret ettim senden hayallarimizi çaldın lan

Geri
Üst Alt