#14 Wilfried Zaha

Önümüzdeki maçta forvet oynamali. Kanatta yeri yok artık malesef.

Seneye bu takımda olmaması gerekenlerden. Sahada faydası olmamasını geçtim, takımın kimyasını bozdu..

Bu maçtaki etkisizliğiyle bendeki kredisi artık bitmiştir. Kerem'i beğenmesemde Zaha'dan daha etkili olduğu ayan beyan ortaya çıktı. Forma artık Kerem'indir.

Hala kerem kerem diyorlar yav. Herif girer girmez takim kirmizi kart yedi. Bu herif keremden her turlu iyidir

Takımın gole ihtiyacı var ve adam hala 10 kişiyi çalımlayıp gol atma derdinde.

Sezon sonu tez elden çıkarmak lazım. Bu adamın faydalı olacağı tek durum geride beklerken olur. Şu haliyle Tete daha faydalı ama ismi olduğu için de mecburen oyuna alıyor Okan.

Bugün tüyü dikti

Başka maç izleyip konuya gelmiş olabilir misiniz
Herif girdi 5 dk sonra 10 kişi kaldık sonra 2. gol Abdül ve Berkanın 3. de Sergio armutunun ve Davidsonun hatası
Mertens çıkıp 10 kişi kaldıktan sonra bişey yapmamız mümkün değildi
Sondaki golde de herife faul yapıldı, herkes içeri yığılmışken ceza sahasının önü bomboştu kurtulabilse şutluk pozisyon yakalayacaktı ama indirdiler herifi
İşinize gelmiyo diye faul değil diye bakmışsınızdır b iht.

Oyuna girdi, hücumda biraz top tutar Prag'ı geri koştururuz dedim 8 dakika sonra Kaan'ın kartı geldi tüm plan çöktü.

Valla İcardi'yi eleştirmeden

Zaha'nın eleştirilmesi anlamsız geliyor artık

Kusura bakmayın gerçek bu

Ben Zaha'nın yerinde olsam İcardi'yi gördükten sonra hiç kasmam kendimi

İcardi şu haliyle her maç 90 dakika oynayacak

Ama Zaha eleştirilecek

Yok öyle bir dünya
onda biri katki versin once

Başka maç izleyip konuya gelmiş olabilir misiniz
Herif girdi 5 dk sonra 10 kişi kaldık sonra 2. gol Abdül ve Berkanın 3. de Sergio armutunun ve Davidsonun hatası
Mertens çıkıp 10 kişi kaldıktan sonra bişey yapmamız mümkün değildi
Sondaki golde de herife faul yapıldı, herkes içeri yığılmışken ceza sahasının önü bomboştu kurtulabilse şutluk pozisyon yakalayacaktı ama indirdiler herifi
İşinize gelmiyo diye faul değil diye bakmışsınızdır b iht.
11 baslasaydi daha fazla söverdik Hayri

Geri
Üst Alt