#14 Wilfried Zaha

@Uğur İz zahaya foul var demiştin de foulü yapan zahaymış. pozisyonda en az sarılık pozisyon. kırmızı çıkarsalar neden çıkardı denmez ama hakem kötüydü. torreiranın dirseği görmedi eyübün aşile girdiler yanlış görmediysem onu da görmedi. barışın da dirsek gibi birşey vardı devam ettirdi
Devam ettirse bir nebze anlarım ama faulü yapan asla Zaha değil. Hareket yapayım derken ayağı açılmış. Arkadaki kamil gelip vurmuş

Yedek kaldıktan sonra saldıgını söylemistik yapacak bir şey yok.

Vucutla beyin aynı hızda calismiyor... sonradan bile girmemeli faydası olmuyor

Abicim kendine gel artık. Barış aldığın paranın karşılığını ver. Bak herkese karşı mücadele veriyoruz!

Faulü yapan yüzde yüz Zaha ama kırmızı falan değil en fazla sarı verilir.

Tek durumda oynar şu haliyle
Rakibi sıkıştırmışsın baskıyla kalesine yığılmış rakibe karşı gol arıyorsun ve rakibin gol tehditi tok tek amacı kalesini savunmak.İşte tam bu maçta Son 10 dakika sok sahaya yaparsa yapar bu kadar.
Rakibin ara ara gol tehditi varsa skoru yakalamışsın ve kontra arıyorsan asla sokma

Nasıl düzeleceğiz be üstad? Katkı vermene çok ihtiyacımız var oysa.

Bütün sorumluluğun kendisine verildiği bir takima gitmeli.

Çünkü adam yillarca böyle bir takımda oynadi. Bu saatten sonra futbol mantalitesini değiştirmek zor gözüküyor.
sence sorumluluk alabilecek bi oyun mu oynuyor

küme düsürür bu herif su form ile takımı üstüne yapsalar

bu arada dribling atıp faul yaptıgı pozisyonda topa bassa kerem arkadan gelıyordu ver kacta yapabilirdi ama gözü karartmıs reis

Bütün sorumluluğun kendisine verildiği bir takima gitmeli.

Çünkü adam yillarca böyle bir takımda oynadi. Bu saatten sonra futbol mantalitesini değiştirmek zor gözüküyor.
Nereye gidiyorsa gitsin sorumluluk mu alıyor Kabile reisi mi oluyor hiç umrumda degul

Gerçekten rezil bir performans sergiliyor

Hadi bunu geçtim her oyuncu kötü bir dönem geçirebilir de bu adam bak iyi izle attığı bir sonraki golde taraftara tepki gösterecek

Çok büyük bir ZERO maalesef

Nereye gidiyorsa gitsin sorumluluk mu alıyor Kabile reisi mi oluyor hiç umrumda degul

Gerçekten rezil bir performans sergiliyor

Hadi bunu geçtim her oyuncu kötü bir dönem geçirebilir de bu adam bak iyi izle attığı bir sonraki golde taraftara tepki gösterecek

Çok büyük bir ZERO maalesef
Bana neden kızıyorsun ben mi oynadım sahada (:

Geri
Üst Alt