#14 Wilfried Zaha

Okan Buruk: "Zaha'yla alakalı beklentimiz tabii ki daha yüksek. Oynamak istiyor, onu da anlıyorum İlk 11 başlayınca daha iyi olacağını düşünüyor ama oyunun devamında onu kullandığımızda beklentilerimizi tam karşılamadı. Burada bir yarış var ve o da yarışacak, formayı almayı için bundan daha iyisini yapacak ve daha iyisini yaptığında da formayı alacak."

Okan Buruk: "Zaha'yla alakalı beklentimiz tabii ki daha yüksek. Oynamak istiyor, onu da anlıyorum İlk 11 başlayınca daha iyi olacağını düşünüyor ama oyunun devamında onu kullandığımızda beklentilerimizi tam karşılamadı. Burada bir yarış var ve o da yarışacak, formayı almayı için bundan daha iyisini yapacak ve daha iyisini yaptığında da formayı alacak."
şu teteyi normalde kesmesi lazım direk zahanın ama gayret yok

Zaha taban girdi faul gibi görünüyor ama arka çaprazdan bakınca evvela Antalyalı oyuncunun Zaha'nın bacağının arkasına vurduğu anlaşılıyor

Zaha taban girdi faul gibi görünüyor ama arka çaprazdan bakınca evvela Antalyalı oyuncunun Zaha'nın bacağının arkasına vurduğu anlaşılıyor
zaha ezbere hareket etti kasti yapmadı yav sakarlık diye nitelendirelim kırmızı olmaz

Onu bunu bilmem aga. Bu adam OYNAYACAK. Sampiyonluga gidiyoruz ulan.

Berkan ve Kerem nasil karsliyor bekentilerini acaba? Adamcligin krali olmus Okan

iyi oynamadı da kim iyi oynuyodu ki
bi de kaleye 50 mt var o posyona kızılıyo penaltı kaçırsa ya da kaleci olsa ve boşa çıkıp gol yedirse nolcak acaba
salalım
3tür skoru korumaya alınıyo oyuna ona göre oynuyo yoksa galip değilken girdiğinde sazı eline alıyor

iyi oynamadı da kim iyi oynuyodu ki
bi de kaleye 50 mt var o posyona kızılıyo penaltı kaçırsa ya da kaleci olsa ve boşa çıkıp gol yedirse nolcak acaba
salalım
3tür skoru korumaya alınıyo oyuna ona göre oynuyo yoksa galip değilken girdiğinde sazı eline alıyor

Daha önce de demiştim; sürekli ayağını topun üzerinden yana geçirip feyk göstererek çalım atmayı deniyor, başka bildiği çalım şekli yok galiba. O pozisyonda da aynı şeyi yapmış, bu defa rakibin ayağına denk gelmiş. Kırmızı kesinlikle olmazdı ama dikkatsiz hareketle rakibi sakatlayabilecek hareket yorumuyla sarı verilebilirdi en fazla...

Bir daha @Hayri Cund un adamlarından transfer yapılmasın:asd:

kullanamıyosan ben napıyim
pva gitti angelino geldi bayram etti herkes o zaman onlara da laf et
zaha ne oynadığı belli olmayan takımda bi oynatılıyo bi kesiliyo ona rağmen en çok skor yapan adamlardan biri
senin adamlar kim bilmiom ha arada sırada kim min je ye iyi dediğin için kendi sırtını swazlıyosun ama o da koskoca bayerni çökertti o yüzden bilemedim

Sene sonu şutanzi

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanırsak şampiyonluk kolaylaşır. Kerem'in enerjisine hayranım ama top kayıpları nefesini tüketiyor takımın. Zaha kazanılmalı.

Kötüye kötü ama üstünü çizme lüksümüz de yok.

Geri
Üst Alt