#14 Wilfried Zaha

o zamanda elestirmistim
hatta bizim nöbette isteniyordu zaha bizde keremi kesemez diyorduk
ben zahaha demiştim. çok mutluydum alındığında. fbye çalımdan değil zahayı bildiğimden çok sevinmiştim.

ha bu sezon güzel maçlar kurtardı ama son haftalarda aşırı üzüyor. gitse keşke

Quote diye bişey vardı son baktığımda uzaktan vızıldamak yerine kullanılabilir

Bugün nihayet topla buluşup etkili olmaya başladı hoca yerine stoper aldı netice ortada

Bu takıma çizgiyi kullanan oyuncu almamak lazım zira ona uygun bi oyunumuz yok, ne topla buluşturma ne destek verme o yüzden habire ortaya gelip o şekilde posyon yaratan kerem falan başarılı oluyor
Ezbere değişiklik yapıyor hoca bu aralar aşırı formsuz zaha etkili oynamaya başladı çıkardı.o aldırdığı amatörü oyuna sokmayıp zahayı forvete atsa en kötü uzatırdık maçı çevirirdik hatta.
Hocada zahaya karşı umudu kesiş var ki çok saçma.
Seni vicunus şampiyon yapmaz.
Fıtratı yetenek olan zaha yapar.
Mobbing yapma şu adama

Bence o tonca hamstring sakatliklari adamin hizini ve patlama gücünü baya geriledi ve suan Babelden bir farki yok gibi sahada geziniyor. Adamin gecmisini tanimasak ve suan bir Anadolu takiminda ayni performansi sergilese burda bu adami begenen olmaz.

yalnız sosyal medyada dikkat ediyorum taraftar keremden odagı kesmıs zahaya fena sallıyor

Geldiginde bu adam keita gibi diyenler gördüydüm. Keita buna futbolu unutturur. Keitanin bir bacagiyla kiyaslamak daha mantikli. Abdulkader keitayi izleyenler bilir harika topcuydu
Kader Keita bugün kadroda olsa şu an Man City eşleşmesinin rövanşını konuşuyorduk CL'de

çok sıkıştırdı Hocayı Erden le görüşmesi tekrar hocayla görüşmesi vs tam saçmalık.Al 11 de başladın ne oldu.Pragda girdin tur gitti
Geldiğinde inanamamıştım Epl deki o herif ki manuya ilk transfer olduğundan beri bilirim yürüyerek adam geçer öyle böyle değil içinden geçer birde boş alanda topu aldı mı of of yakalayan olmazdı burda uçar dedik .
Ama nerede keremi kesemez olmuş .Çalım atamaz olmuş boş alanda hızı falan kalmamış .Babel kadar ağır Babelin zekasının yarısı yok şutlarının 3 de 1 i yok
TS maçı acaba dedik ama yok giderek kötüye gidiyor hocanın kazanma çabalarını da anlıyorum ama ben çoktan bıraktım .3-5 Bons alabilirsek şanslıyız ama daha önemlisi Şampiyon olursak bu olumsuzluklara rağmen iyi iş başarmış oluruz

çok sıkıştırdı Hocayı Erden le görüşmesi tekrar hocayla görüşmesi vs tam saçmalık.Al 11 de başladın ne oldu.Pragda girdin tur gitti
Geldiğinde inanamamıştım Epl deki o herif ki manuya ilk transfer olduğundan beri bilirim yürüyerek adam geçer öyle böyle değil içinden geçer birde boş alanda topu aldı mı of of yakalayan olmazdı burda uçar dedik .
Ama nerede keremi kesemez olmuş .Çalım atamaz olmuş boş alanda hızı falan kalmamış .Babel kadar ağır Babelin zekasının yarısı yok şutlarının 3 de 1 i yok
TS maçı acaba dedik ama yok giderek kötüye gidiyor hocanın kazanma çabalarını da anlıyorum ama ben çoktan bıraktım .3-5 Bons alabilirsek şanslıyız ama daha önemlisi Şampiyon olursak bu olumsuzluklara rağmen iyi iş başarmış oluruz
erdenle neyi görüsmüs

erdenle neyi görüsmüs
Rahmetulah Berişbek’e çalım atabileceğini, kendisini çok iyi hissetiğini beyan edip ağzını aça aça antipatik antipatik hareket yapmayacağına, millete bağırmak yerine kendisine bağıracağına dair söz vermiş olmalı.

Çocuk yaştayken ailesi İngiltere'ye taşınmış tabiri caizse ingiliz olmuş bir adam. Fildişi milli takımını Drogba'dan etkilenip seçmiş ama kendini oraya ait hissetmemiş. İngiltere'den hiç çıkmamış bir adamı almak riskliydi. Muhtemelen sene sonu İngiltere'ye döner.

Bu herif minimum 35-36 değilse beni silksinler. İsterse anası babası gelsin bak şu tarihte yaptık diye yine ikna edemezler.
Palace bunu bildiğinden şutladı zaten

toreira buna sahad abir kalayı bastı beyimiz koştu topu aldı sonrasında da zaten biraz oynamaya başladı.
Bu herif gevşeğin teki bir gün 1.10luk torreira bunu dövecek ağlaya ağlaya csgo atmaya gşdecek

Geri
Üst Alt