#14 Wilfried Zaha

Zeka değil hocam fizik ve koordinasyon - topu aldığında eminim herkes farkediyordur ki aksiyonu 3-4 saniye içinde tamamlanacak, topu öyle bir sürüyor ki çalım atmazsa rakip zaten dokunup pozisyonu bozacak, fizik ve koordinasyon eksikliği kontrollü hareketler yapmasını engelliyor, topla savaşıyor resmen, sırt topu kaybetmemek için şut çekiyor.
Anlık düşünüp hareket edebilse dediklerini belkide yapabilecek .İşte tamda burada konu zekanın alanına giriyor:)

Lütfen artık şu adamı savunmak için bahaneler bulmayın yeter. Hea ben kadro dışıda bırakılsın demiyorum. Sonuçta bir yerde yine katkı verecektir ama kesinlikle ilk tercih olmamalı ve kendisine bel bağlanmamalı. Bu maç toplar şu maç toplar diye taviz verirsek şampiyonluğu da vermiş oluruz.
Oliviera sırayı Zahaya bırakmamış .Kadro dışı bırakılmış.

Hafif sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yokmuş. Kantır oynarken sakatlandı galiba.

Bu adam yüzünden forumdan uzaklaştırma aldım zamanında.

Aynı o zamanda dediğim gibi sırf şov yapacağız diye hazır adam almak yerine hazır olmayan mental olarak bitmiş adamı getirdiler. Halbuki ne güzel Fener alacak onların ellerinde patlayacaktı. Biz de dalgamızı geçecektik.

Umarım bu yaz Arabistan bölgesinden bir talip çıkar. Bizim yönetime de bu ciddi bir transfer dersi olmalı. Tudor'un hocalığını beğenmem ama adam transfer yaptırırken hep hazır adamları aldırmıştı mesela. Bizim bu yaz aynı o şekil bir transfer sezonu geçirmemiz lazım. Çalımlar çulumlar geç abi bize oynayacak adam lazım.

Aynı o zamanda dediğim gibi sırf şov yapacağız diye hazır adam almak yerine hazır olmayan mental olarak bitmiş adamı getirdiler. Halbuki ne güzel Fener alacak onların ellerinde patlayacaktı. Biz de dalgamızı geçecektik.

Umarım bu yaz Arabistan bölgesinden bir talip çıkar. Bizim yönetime de bu ciddi bir transfer dersi olmalı. Tudor'un hocalığını beğenmem ama adam transfer yaptırırken hep hazır adamları aldırmıştı mesela. Bizim bu yaz aynı o şekil bir transfer sezonu geçirmemiz lazım. Çalımlar çulumlar geç abi bize oynayacak adam lazım.
Okadar doğru noktaya parmak basmissin ki.Maalesef bu sene transferde sınıfta kaldık.Angelinho Zaha Ziyech Ndombele Tete say say bitmiyor.Umarim ders olmuştur.2.lig 3 ligtende olsa oynayan oyuncu şart bize.

Okadar doğru noktaya parmak basmissin ki.Maalesef bu sene transferde sınıfta kaldık.Angelinho Zaha Ziyech Ndombele Tete say say bitmiyor.Umarim ders olmuştur.2.lig 3 ligtende olsa oynayan oyuncu şart bize.

Bizdeki performanslarına bakarsak Yasin Öztekin bile Zaha'ya futbolculuğu öğretir.

En son yine böyle futboldan uzaklamış etiket hamlesi Babel'i almıştık o da elimizde patlamıştı 3 sene boyunca maaşını almıştı.

Onun hariç Yasin Öztekin, Rodrigues, Onyekuru, Kerem hiçbiri etiket olmayan futbolculardı hepsindende %100 aldık.

Son düzenleme:
bu adam nıye 10 numara oynamıyor

yoksa 10 numara oynayacak yetenegı mı yok?

Bu sezon ki transferler de iyice sIkmaya basladi ama ha! Bu mactada oynamayacaksan hangi macta oynayacaksin arkadas. Tam bir fiyasko!

Geri
Üst Alt