#14 Wilfried Zaha

iyiydi bugün verilmeyen faulleri vardı 2 tanede asist yaptı sayılır kerem ruh gibiydi bugün gelecek maç 11 oynamayı haketti

Basit oyna sen Zahasin kendini kanitlamak zorunda değilsin. Mücadele ediyor ama kendini kanitlamak uğruna bir sürü pozisyonu katlediyor.

Bugün oyuna girdikten sonra mücadele etti çok iyi oynayıp oynamaması konusuna baştan beri takılmıyorum kızdığım konu mücadelesizliğiydi bugünkü gibi çıkıp mücadele ettiği her maç benim için değerlidir geçmiş haftalara göre daha iyi gördüm.

Icardi'ye yapılan mobbingin bir benzeri yapılıyor hakemler tarafından. Zaha EPL'de en çok faul yapılan oyunculardan biriydi. Burada da yapılıyor ama çalmıyorlar ısrarla. Biraz daha fazla pas alış verişine girmesi lazım o yüzden. Gereksiz zorluyor bazen.

Kötüydü ama mücadeleciydi bugün

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bizdeki en istekli oyununu oynadı. Müthişti böyle böyle üstüne koyacak ve yanındakilerle oynama alışkanlığı edinecek

Takimin yildizi benim havasindan kurtulmus ve takimin 1 parcasiyimi benimsemis gibi geldi bana, gol sevinclerinde vardi. Böyle devam ederse daha faydali olur

Adam kovaladı etti, aldığı topu paylaştı, bunlar olumlu dönüşler

Kendisini kazanırsak büyük iş olur, en kötü case’de de sezon sonuna kadar ihtiyacımız var
IMG_0326.webp

Sağ da oynadığı sürece takım oyununa daha çok katkı verir, çünkü sağa çekip kaleye vuramaz mecbur pas vermek zorunda kalıyor.

Kerem kötü
İcardi kötü

Yedekte Zaha var ve faydalanmıyoruz.

Gel Zaha adam forvette saa ihtiyacımız var.

Kendisinin yerinde olsam bende surat asarım , salarım kerem kac mactır sahada yok , icardi zaten belli ama herife buna ragmen forma gelmedi düzenli sekilde. Iyi oynadıktan sonra bile.

Gir ve al artık şu maçı. Girdiğinde Kerem’e rahmet okutuyorsun, bu sefer öyle olmasın lütfen.

Geri
Üst Alt