#14 Wilfried Zaha

takımdan gitmesine en çok kerem ve recep'in üzüleceği oyuncu
adamın attığı twitlerin kerem'in gol kaçırmasına etki ettiğini falan konuşacaktık daha erken oldu bu ayrılık

kodumun ırkçı şerefsizi sayfayı doldurmuş muzla maymunla 30 tane emoji atmış burnunu kırdığım

Bu kadar Galatasaray sevgisi kabardığına göre galiba 11 başlayacak fb maçında

Hadi kardeş, saçını, berberini, triplerini de al da git sezon sonu be.. Yap bi güzellik..

"SIRF GÜLMEDİĞİM İÇİN İÇİN MUTSUZ SANIYORLAR..."

"GÜLMÜYOR OLMAM KULÜBÜMÜ SEVMEDİĞİM, ARKADAŞLARIMI SEVMEDİĞİM ANLAMINA GELMEZ!"

Wilfried Zaha: "İnsanların anlaması lazım, hayatta inişler ve çıkışlar vardır... Bugün oynamıyorum daha önce de başıma geldi ama yarın oynayacağım. Oynayıp oynamam kötü çağrışım yapmamalı. İstanbul'u seviyorum, Galatasaray taraftarını çok seviyorum, inanılmaz şekilde destekliyorlar.

Sırf gülümsemediğim için mutsuz olduğum anlamı çıkmaz. Benim için öncelik antrenman ve uyku sonrasında hayatıma bakıyorum. Fotoğraflara çok fazla anlam yüklemeyin. İnsanlar fotoğraflara bakıp Zaha oynamadığı için sinirli bla bla bla… Dürüst oluyorum oynamadığım için mutlu değilim ama bu demek değil ki kulübü sevmiyorum, taraftarları sevmiyorum, ekip arkadaşlarımı sevmiyorum. Ben olgun bir adamım bu tip şeyler beni düşüremez."

oglum aglattın lan benı

son dklarda çekip vururken sezonu kurtarır iyi anarak ayrılırız dedim
sonuç şaşırtmadı

o şut girer sandım ahh

Geri
Üst Alt