#14 Wilfried Zaha

Şampiyonluk kutlamasında seçtiği şarkı yarıda kesilince ZAha
IMG_1787.webp

Tüm kazandırdıkların için teşekkür ederiz. Hayal ettirdiğini izletmesen de elinde geleni yaptığını hissettirdin. Bazı çiçekler bazı topraklarda gerçekten olmuyor. Seneye seni Premier Lig’te tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum.

Takımına para kazandırarak ait olduğun yere gitmen dileğiyle.

Taraftar adını bağırınca baya mutlu oldu , seneye kalırsa kamp yaparsa birde bizim vazgeçilmezimiz olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha, Ziyech, Tete, Sergio, (yaşından dolayı) Mertens gitmeli. Kiralık ıskartaları saymıyorum bile.

Yeni transferlere ihtiyaç olacak. 12 yabancıya düşeceği için bir çok oyuncuyu göndermek zorundayız.

Gerçi ben tff’nin 14 yabancıyı devam ettireceğini düşünüyorum. Kulüpler zorlanacaktır 12 yabancıya düşürmeyi.

Zaha, Ziyech, Tete, Sergio, (yaşından dolayı) Mertens gitmeli. Kiralık ıskartaları saymıyorum bile.

Yeni transferlere ihtiyaç olacak. 12 yabancıya düşeceği için bir çok oyuncuyu göndermek zorundayız.

Gerçi ben tff’nin 14 yabancıyı devam ettireceğini düşünüyorum. Kulüpler zorlanacaktır 12 yabancıya düşürmeyi.
kulup tüzügüne göre Türklere döncez deyip bunları sutlamalıyız

seneye ufaktan tempo yapar kısmet olursa 2 sene sonra verim almaya başlarız . o da yersen :(
burdaki zaha fanları ne sanıyor bunu ? manu cr7 dönemi mi ?
ne içiyorsanız ya da kaç numara şişe dibi gözlükle bakıyorsunuz anlamıyorum bu adam bitmiş. gerçi onlar da kurtarmıyor ya neyse .
pirelerin uçuştuğu ligimize epl'den gelmiş adam yedek kalıyor .
bu konuda avrupa kulüplerini tebrik ediyorum heriflerin posasının çıktığını anlıyor çaktırmadan kitliyor başkalarına.
hamit , zaha , nihat , mesut özil ....

buna verdiğimiz vereceğimiz parayla öküz alırdık be . lafı uzatmanın alemi yok taliplisi varsa üçe beşe bakmadan postalayın gitsin. seneye hepten kasımpaşa topçusuna döner .

Bu sene ligde 4 maçı ŞL de 1 maçı kazanmamızı sağlamıştır
Bunun için kendisine teşekkür ederim. Yeni kulübünde başarılar dilerim

Kupa da kazandın kardeş artık güle güle kalırsa yine iş yapacagini düşünüyorum ama çok git gelli bir arkadaş hem de oyuncu tipi olarak savunma arkasına koşu atan bir tipe ihtiyacımız var Ziyech mi Zaha mi deseler ki demek zorunda olucaz muhtemelen Ziyech daha ok bir oyuncu o da canı isteyince oynuyor ama istediğinde fark yaratıyor en azından bana kalsa ikisinden de çıkarım da işte bakalım neler olacak göreceğiz.

Geri
Üst Alt