#14 Wilfried Zaha

Yedek kalacaksa bu maasla kalmamasi daha iyi

Sezonun ilk yarisinda takim oyunu oynayan adam gitti yerine az sure aldigi için bencil bir sey geldi. Yuruyerek adam geciyo bazen ama bu yasta bir sene daha tutmaya deger mi bilmiyorum. Babelimsi bi sey olma yolunda ilerliyor sanki.

10 numarasız dizilişle, öndeki üçlüde sol kanat-forvet oynama imkanı sağlanacaksa devam etmesi düşünülebilir. Aksi halde akıldan bile geçirilmemeli...

Bu arada benim için sezonun hayal kırıklığı oldu, çok çalıştı aslında ama stil olarak uymadı takıma.

O yüzden gitme ihtimali %87 civarı

Tete de gider Kerem de muht

Barış, Ziyech kalır

Bu arada benim için sezonun hayal kırıklığı oldu, çok çalıştı aslında ama stil olarak uymadı takıma.

O yüzden gitme ihtimali %87 civarı

Tete de gider Kerem de muht

Barış, Ziyech kalır

kerem illa gitmek istiyorsa ideal senaryo bu gibi, daha zaniolo yunus morutan falan gelecek kanat rotasyonu çok şişti

11 ay her gün antrenmana çıktı bu adam, hala kamp görsün öyle bakalım demek fazla iyimserlik sanki... Fiziksel olarak bir sıkıntısı yoktu ki, sadece uymadı bize. 37lik Mertens bile hocamızın pres futboluna ayak uydurdu, koşmam demedi ama zaha da o ışığı göremedik.

kalsa da gitse de tadını çıkarmaya bakalım sonuçta WİLF ZAHA bu!!

Şapkasını araklamış lavuk bir de paylaşım yapıyor. Çomarlar bir rahat vermemiş kutlamalarda anlaşılan. Kerem ve ailesi, Mertens ve ailesi, Nelsson ve ailesi. Hatta bugün gördüm Okan hocaya da bildiğin taciz etmişler stad dışında.

Şöyle bir topçunun formda bir şekilde bizde devam etmesi harikulade olacaktır.

Seneye eski Zahayı izleyeceğiz gibi geliyor @Hayri Cund ağabeyim

Geri
Üst Alt