#14 Wilfried Zaha

11 ay her gün antrenmana çıktı bu adam, hala kamp görsün öyle bakalım demek fazla iyimserlik sanki... Fiziksel olarak bir sıkıntısı yoktu ki, sadece uymadı bize. 37lik Mertens bile hocamızın pres futboluna ayak uydurdu, koşmam demedi ama zaha da o ışığı göremedik.
bize uymayacak ne yaptık ki ? tavuğuna kış mı dedik , parasını mı vermedik ,maç sonrasında duşa kabinde ayağının altına sabun mu koyduk ?
herif gamsızın teki bizi de ligimizi de ülkemizi de takımı da taraftarı da iplemedi hala öyle .
ekmek yediği yere ihanetin adı "uyum sorunu" olmuş.
bak ihanet diyorum çünkü bu adam at gibi koşabiliyor ama maçlarda yürümeyi tercih ediyor.

zaha kalmalı bence. iyi bir hazırlık dönemi geçirise daha iyi olur bence

Mesele kamp yapmak değil. Mesele sezon boyunca kendine iyi bakıp fit kalmak. Adam sosyal medyada program yapmayı top oynamaktan çok seviyor.

Beklenti altı kaldığı bir gerçek. Teklif varsa öpüşüp vedalaşırız. Yoksa takımın işlemediği dönemde kazandırdığı kritik maçların hatrına yeni bir sayfa açarım kendi adıma.

Hakem lobisi izin vermiyor

Çok istikrarsız bir sezon geçirdi ritim bulamadı ama çoğu sıkışmış, krize girmiş maçta oyuna girince etki etti. Dar alanda bu tip adam eksilten adam kadroda mutlaka bulunmalı. Bu Zaha olur bir başkası olur bilemem. Ama bence satılmazsa kadroda tutulup maksimum verim alınmaya bakılmalıdır.

Sağlam kamp yerse daha istikrarlı bir sezon geçirir belki.

Çok istikrarsız bir sezon geçirdi ritim bulamadı ama çoğu sıkışmış, krize girmiş maçta oyuna girince etki etti. Dar alanda bu tip adam eksilten adam kadroda mutlaka bulunmalı. Bu Zaha olur bir başkası olur bilemem. Ama bence satılmazsa kadroda tutulup maksimum verim alınmaya bakılmalıdır.

Sağlam kamp yerse daha istikrarlı bir sezon geçirir belki.
Anadoludan herhangi bi topcu bu işlevi yerine getirebilir. Efecan karaca bile daha etkili olabilir o yüzden zahadan cıkmalıyız maaştan ötürü

ekibimizde görmekten memnuniyet duymadığım bir topçumuz

ama kalırsa destekleyeceğiz yine

Hocam 12 yabancıda zaha lüks geliyor bana. Ziyech gibi şapkadan tavşan çıkaramıyor
Bana da lüks geliyor ama mevcut transfer komitesi muhtemelen riskli isimlere büyük paralar harcayacak. Takıma uyumu olan oyuncular devam etse daha mı iyi olur diyorum ben de.

Bana da lüks geliyor ama mevcut transfer komitesi muhtemelen riskli isimlere büyük paralar harcayacak. Takıma uyumu olan oyuncular devam etse daha mı iyi olur diyorum ben de.
Seneye zahanın yancıları gidiyor psikolojik durumunu tahlil edemiyorum

fbye gitse diye bi saçma sohbet olmuştu, tadiçin kaçırdıklarını ve wilfin bizde yoktan yarattıklarını düşününce şimdiye arap ismailin üstü açık otobüsteki showlarını izliyorduk büyük ihtimal
iyi ki bize geldin dazet
seneye iyice alışıp faideli bir kamp dönemini müteakip takıma ağırlığını koyacan inşuallah

fbye gitse diye bi saçma sohbet olmuştu, tadiçin kaçırdıklarını ve wilfin bizde yoktan yarattıklarını düşününce şimdiye arap ismailin üstü açık otobüsteki showlarını izliyorduk büyük ihtimal
iyi ki bize geldin dazet
seneye iyice alışıp faideli bir kamp dönemini müteakip takıma ağırlığını koyacan inşuallah
Ah be hocam

Kamptaki durumu iyi olursa kalması taraftarıyım. Tavanı yüksek ve çalışkan bir adam, mental olarak adapte olursa ciddi pozitif etki yaratır.

Giderse de yapacak bir şey yok benim düşüncem bu.

Geri
Üst Alt