- 3 Temmuz 2012
- 139.343
- 87.831
- 5.338
begendıgım bi isimZaha’nın toplam maliyetinin 6 m euro civarı sponsor. 4.3 sonrası da bildiğim kadarıyla imaj hakkı üzerinden ödendi.
Kısacası limitte kalan kısım açıklanan 4.3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begendıgım bi isimZaha’nın toplam maliyetinin 6 m euro civarı sponsor. 4.3 sonrası da bildiğim kadarıyla imaj hakkı üzerinden ödendi.
Kısacası limitte kalan kısım açıklanan 4.3
Siebegendıgım bi isim
Nereye gidiyorsun rtaşelveda
Allaaaaah
beni yazZaha cephesi alımları kapanıyor.
Şaşırtıyorsun beni Recebim. Böyle olmaya devam edersen seni yiğenim ilan durumunda kalırım.beni yaz
ilk hatasında üşürürüm amaŞaşırtıyorsun beni Recebim. Böyle olmaya devam edersen seni yiğenim ilan durumunda kalırım.
4-3-3 ile önde adam adama pres yapamıyorsun. Ya 3'lüye dönmemiz gerek ya da 4-2-3-1 veya 4-4-2'den devam etmek gerek. 4-3-3 denge oyunu için ideal ama ligde dengelik bir durum olmadığını Okan Buruk ispatladı hepimize. En iyi savunma hücumdur felsefesi bizim ligde çok işliyor.Kendisi hakkında çokça olumsuz yorumda bulunmuş biriyimdir ama bunu mevcut oyun formasyonu bağlamında yaptığımı her daim söyledim.
Zaha, üçlü orta saha ile sol kanat forvet olarak oynaması gereken bir futbolcu. Defansif yükü azaldığı zaman neler yapabileceğinin fragmanını da TS maçı başta olmak üzere zaman zaman gösterdi zaten.
Bunu başta Kerem olmak diğer kanat oyuncularımız için de sıkça dile getirmişimdir. Barış gibi yırtıcı bir hücumcuyu 70 m. geriye koşturmakla enerjisini gereksiz tüketmiş olmuyor muyuz? Ziyech' in ön taraftaki hünerlerini benzer şekilde kısıtlamıyor muyuz? Belli yeteneklere sahip Yunus, çok istese bile ileri-geri piston gibi çalışabilecek bir oyuncu mu?
4-2-3-1, reelde 4-4-2, hatta bana göre (açtığım başlıkta belirttiğim üzere) 2-4-4 kelam' ı ilahi midir?
Hülasa, başta kanat oyuncularımızın profilleri olmak üzere, derhal 4-3-3 e geçmekte fayda mülahaza ediyorum. Sacha gibi insan üstü bekler, Torreira' ya ondan daha canavar partner aramak zorunda da da kalmayız hem; % 99 bulamayız öylelerini.
Sevgili Okan Hocamızla sohbet etme imkanım olsa, bunu kendisine sormak isterdim. Takımın pilinin 50. dakikada bittiği maçtan sonra ''Aman da ne goller kaçırdık, birkaçını atsak neler olurdu?'' senaryolarını tekrardan izlemek istemiyorum. 20 yılda bir denk gelebilecek, Sacha gibi iki kişilik katkı veren adam da yokken, daha gerçekçi bir kurguya dönülmesi gerekliliğinde şiddetle ısrarcıyım; ofansif orta saha oyuncusunun da buna uygun profilde seçilmesi gerektiği kanısındayım. Katılır mısın @Keramettin TANRIVERDİ?
Her rakibe karşı, her skor durumunda % 100 pres anlayışını doğru bulmuyorum. Yıldızlar topluluğu ve takım oyununun zirvesine ulaşmış RM bile yeri geliyor, UCL ve La Ligada tempoyu düşürüp defansif futbol oynuyor.4-3-3 ile önde adam adama pres yapamıyorsun. Ya 3'lüye dönmemiz gerek ya da 4-2-3-1 veya 4-4-2'den devam etmek gerek. 4-3-3 denge oyunu için ideal ama ligde dengelik bir durum olmadığını Okan Buruk ispatladı hepimize. En iyi savunma hücumdur felsefesi bizim ligde çok işliyor.