Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.623
- 4.507
- 1.328
Bu sene daha iyi performans sergileyecek, ben ziyech'den pek umutlu değilim bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış ı tutamamanın vizyon ile alakalı olacağını sanmam. Kerem de keza öyle basklardan kurtulmak istiyor çocuk...Zaha’nın kampa zamanında katılmasını olumlu buluyorum. Ama satış söz konusu olursa riske girmeden çıkarmak gerekir. Ziyech’i de çıkarmak lazım. Tabi bunu Barış ve Kerem’in satılmadığı ve Oğuz gibi bir alternatifin kazandırıldığı senaryoda uygulamak lazım.
Zaha ve Ziyech’i tutup, Barış ve Kerem’i tutamamak vizyonla ilgili bir mesele. Herkes yaşlı oyuncularını gönderip genç oyuncuları kazanırken biz tam tersi gençleri satıp veteranlara muhtaç kalmayalım.
İcardi’yi, Torreira’yı, Davinson’u ikna etmişiz. Bende isterim sürekli yenilerini bulup satış yapalım ama düşün ki Barış, Kerem, Davinson, Nelsson satıldı. Komple kadro kurmamız gerekecek ve tutmama ihtimali olacak. Bizim gibi geleceğe pek yatırım yapmayan bir kulüp için kısa sürede çok genç oyuncu satmayı riskli buluyorum. Boey’in yerini alacak oyuncuyu bile bulamadık daha.Barış ı tutamamanın vizyon ile alakalı olacağını sanmam. Kerem de keza öyle basklardan kurtulmak istiyor çocuk...
Ben takımda tutulmasını çok istiyorum ama şu turnuvadan sonra tutmak çok zor olabilir.İcardi’yi, Torreira’yı, Davinson’u ikna etmişiz. Bende isterim sürekli yenilerini bulup satış yapalım ama düşün ki Barış, Kerem, Davinson, Nelsson satıldı. Komple kadro kurmamız gerekecek ve tutmama ihtimali olacak. Bizim gibi geleceğe pek yatırım yapmayan bir kulüp için kısa sürede çok genç oyuncu satmayı riskli buluyorum. Boey’in yerini alacak oyuncuyu bile bulamadık daha.
Olabilir ama bizde cazip sözleşme sunabiliriz. Gelecek teklife de bağlı biraz. Büyük takımlardan gelecek büyük teklifleri değerlendirmeye alabilirsin. Ama orta sıra takımlardan gelecek 15-20 milyonluk teklifleri ciddiye almamak lazım.Ben takımda tutulmasını çok istiyorum ama şu turnuvadan sonra tutmak çok zor olabilir.
Yok ya ne 15 20 si... Çok beklenmedik takımlardan beklenmedik teklifler çıkabilir...Olabilir ama bizde cazip sözleşme sunabiliriz. Gelecek teklife de bağlı biraz. Büyük takımlardan gelecek büyük teklifleri değerlendirmeye alabilirsin. Ama orta sıra takımlardan gelecek 15-20 milyonluk teklifleri ciddiye almamak lazım.
Eminim gıcık orta sıra İtalyan İspanyol takımlarından vardır böyle teklifler. Erden Timur olsa değerini bulacağından emin olabilirdik. Ama bu yönetime güvenemiyoruz.Yok ya ne 15 20 si... Çok beklenmedik takımlardan beklenmedik teklifler çıkabilir...