geçen sezon niye edemediBu sene bizi mest edecek kingzaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sezon niye edemediBu sene bizi mest edecek kingzaha
Kamp göremeyip ciddi bir sakatlık atlattı. İyileştikten sonra da form tutmasını sağlayacak forma şansını bulamadı.geçen sezon niye edemedi
dıdının dıdısını dinleyememKamp göremeyip ciddi bir sakatlık atlattı. İyileştikten sonra da form tutmasını sağlayacak forma şansını bulamadı.
sana hesap mı verecek zahageçen sezon niye edemedi
dursun'la ömür boyu devamsana hesap mı verecek zaha
dursuna 1 sana 2dursun'la ömür boyu devam
ağlamaya devam edin siz![]()
Abartmasak mıgecen yil sakat oldugunu biliyordu herkes. kimse de buna ses etmedi. geldiginden beri cok zor paslar disinda atmasi gereken paslari atmiyor, kaleye vurmaya kendini ispatlamaya calisyor. bir calim sonra bir daha deniyor. takimla iliskisi verbat gozukuyor. tek tabanca takiliyor. takimda gerkes gukerken bu somurtuyor. simdi istedigi kadar calisiyor ve makine gibi olsa da kimsenin umrunda olmayacak. icardiyle sidik yaristirmaya devam edecek. o golu ben atacagim diye pas vermesi gerektigi yerde vermemeye devam edecek. sonucta zaha diyecegim beklemiyorum bundan bisey. ronaldo bile bu kadar egolu degildir.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gecen yil sakat oldugunu biliyordu herkes. kimse de buna ses etmedi. geldiginden beri cok zor paslar disinda atmasi gereken paslari atmiyor, kaleye vurmaya kendini ispatlamaya calisyor. bir calim sonra bir daha deniyor. takimla iliskisi verbat gozukuyor. tek tabanca takiliyor. takimda gerkes gukerken bu somurtuyor. simdi istedigi kadar calisiyor ve makine gibi olsa da kimsenin umrunda olmayacak. icardiyle sidik yaristirmaya devam edecek. o golu ben atacagim diye pas vermesi gerektigi yerde vermemeye devam edecek. sonucta zaha diyecegim beklemiyorum bundan bisey. ronaldo bile bu kadar egolu degildir.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deplasmanda icardiye al da atlik harika pası var hatta tek dokunuslaZahanin ara paslari mertensden filan iyi nasil pas atmamis acin bayern macini izleyin.