#14 Wilfried Zaha

1000094524.webp

Fotoğrafta oynamaya yaparak kendini mutlu gösteriyor sanki.

Geçen sene ki Zaha ile alakası yok. Gerçekten çok başka, EPL dönemindeki Zaha var sahada. Maşallah diyelim
7ki6ef.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wilfried Zaha senden istenen performans tam olarak buydu. Zaten fiziksel olarak yaşadığın dönüşüm de göze çarpıyordu, sahada net şekilde gördük. Kusursuz oyun. Böyle devam.
FB_IMG_1720723880093.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hareketliliği atletizmi çok hoşuma gitti, bu sene gerçekten başka bir Zaha izleyecek gibiyiz

Daha iyi buldum ama kat etmesi gereken çok yol var.

Var bir şıkırtı sanki daha kampın da başındayız üstüne koyarak giderse beklediğimiz adamdan bir şeyler görebiliriz sanki bu sene

Kamp dönemindeyiz oyuncularda ister istemez ağırlık olabiliyor ama iyi gördüm fazlasıyla prese yardım etti.

An itibarıyla memnumum umarım böyle devam eder çalışmaya devam.

fiziken ve mental açıdan iyi göründü savunma görevi de yapıyor gibi ama işte çabukluk eksikliğini çok gözümüze batırıyor birleşik hareketleri denerken özellikle. Eskiden şakkadanak yapar woooaw dedirtirdi.

Ben bir değişiklik görmedim. Mesela Yusuf’u daha iyi buldum. Ciddi bir gelişme göründü. Zaha Yusuf kadar kendini gösterebildi mi? Hoca ne dedi? Oyuncular bize bu şekilde mesaj veriyor. Oynamak isteyen mesajını sahada verir Yusuf gibi.

2. sezona girdik, Zaha hala performans gösterecek. Zaha’dan çıkmalıyız. Çok net. Yedekte bekletebileceğin bir adam da değil. Bizim kanadı taşıyacak oyuncu da değil.

Geri
Üst Alt