#14 Wilfried Zaha

Allah var gam yok
Zaha var panik yok

okan hoca bile bütce var diyorsa bence vardır satmazlar kimseyi
O kendisine söylenenleri söylüyor

Bütçe tabii vardır bu arada, kulüp çok ciddi gelir arttırdı, maaş bütçesi o kadar yüksek değil ve elde daha ayrılacak oyuncular var

Fakat bunlar kesin birilerini satmanın hesabını yapıyordu Oğuz'u o yüzden öncelik etmişlerdi. Kerem'e söz falan bile vermiş olabilirler

O kendisine söylenenleri söylüyor

Bütçe tabii vardır bu arada, kulüp çok ciddi gelir arttırdı, maaş bütçesi o kadar yüksek değil ve elde daha ayrılacak oyuncular var

Fakat bunlar kesin birilerini satmanın hesabını yapıyordu Oğuz'u o yüzden öncelik etmişlerdi. Kerem'e söz falan bile vermiş olabilirler
kerem gitse direk oguzu alacaklardı alternatif

beklenen teklif kereme gelmedigi icin keremde kalacaktır

o kadar para yemeyle bitmez rekor kırdık

kerem gitse direk oguzu alacaklardı alternatif

beklenen teklif kereme gelmedigi icin keremde kalacaktır

o kadar para yemeyle bitmez rekor kırdık
Yemeyle bir ilgisi yok

Bütçe vardır ama para harcamak için nakit lazımdır o parayı da kimse koymak istemez işte

Çünkü gelirlerin büyük kısmı sezona yayılarak geliyor şu an ellerinde değil yani

Yemeyle bir ilgisi yok

Bütçe vardır ama para harcamak için nakit lazımdır o parayı da kimse koymak istemez işte

Çünkü gelirlerin büyük kısmı sezona yayılarak geliyor şu an ellerinde değil yani
yeni giren simitci baskan kasa kolaylıgı saglayacak diyorlardı

kimseden erden gibi para istemiyoz parayı koysun geri alsın ama işleri aksatmasınlar

Bu sezon daha iyi olacağını düşünüyorum ben de. Bizim için yeni transfer gibi olur zaten iyi performans verirse.

Bu adam büyük takım oyuncusu olamaz. Oyun olarak açık alanları seven isimlerden. Israr etmenin anlamı yok.

Çalıştığı için umutluydum ama iki maçta sıfır olumlu hareket Kerem inşallah gitmez. Bundan on gömlek iyi topçu.

Karakterine cabasina bisey demiyorum

Fakat antrenmanla,kampla,fizikle vs ile alakasi yok bu adam bizde olmuyor olmayacak

O kadar gol asist yapip surekli tehlikeli pozisyonlar var eden keremi isliklayan taraftar bu haliyle telekom da ki macta zahaya nasil dayanabilir nasil sabreder ki

Gercekten biz kendi cocuklarimizi cok hafife aliyoruz

Zaha keske satilsa aldigi maaş dudak ucuklatacak kadar fazla ve bu haliyle yarisini bile almamali

1000095244.webp

zahayı versek karşı takımı komple alırız

Geri
Üst Alt