#14 Wilfried Zaha

Zaha transfer olduğunda ne sevinmiştim. Zaaaahhaaaaa diye hayal kırıklığı yarattı. Zaha da kanat oyuncusunda olması gereken hız kalmamış. Hızlarıyla Rodrigues ve Onyekuru bile fark yaratmıştı.

Gülüyor.

IMG_20240724_211419.webp

Çok da güzel bir gol attı.
Daha güçlü daha istekli ve defansif açıdan yardımcı görünüyor.

Batsh ile birlikte form yakalarlarsa epey can yakarlar şerh düşelim.

Öyle çok parlamıyor ama görüntüsü olumlu. Topu ayağına attığında topu tutup takımı atağa kaldırması bizim lig için çok önemli bir özellik.

topu sürüp durma zaha ak git dümdüz zemin

çok garantici oynuyor. hani fizik olarak zaten palace dönemlerinde değil anladık da pasörlüğü iyi düzeyde olmasına rağmen onu da az kullanıyor. hep yana arkaya al gülüm ver gülüm. belki takımda orta saha olmadığı için top kaybetmekten de daha fazla korkuyordur da beklenen tarzda oynayan mertens-ziyech arada top kaybı yapmalarına rağmen takımı da istikrarlı şekilde sonuca götüren oyuncu oluyorlar. zaha da o iş hiç yok. ceza sahasında hala iyi şutör, çevik de bi adam ama ordan uzaklaşınca etkisi korkunç düşüyor. zaten o yüzden geçen seneki trabzon deplasmanından sonra icardi'yi 2 hafta nefeslendirip zaha oynasın dedik ama hoca da maşallah ezberspor olduğu için bu adamdan hiç maksimumunda faydalanamadık. benim çok fazla umudum yok beklediğimiz zaha'yı göreceğimize dair ama bi de adam akıllı orta saha alırsak o zaman görelim bakalım.

Ayakları eski hızının %50'si kadar bile hızlı değil artık...

Belliydi bugünlerin geleceği:iyi kilit pas atiyo ayrica

Çok bencil attığı golde pasa gitseydi daha olumluydu.

Şöyle tarafsız bakınca ziyechin bunun yanında bir virtiöz olduğunu görüyorsun

Geçen sene hangi maç olduğunu unuttum, kontrada yakaladığımız bir pozisyonda orta sahada önü bomboştu topu 10 metre süremedi. 10 metre sonra adama yakalandı baya da önündeydi hatırlayan çıkar. Alışmakla falan ilgili bir sorun yok adam bitik, hala neye çabalıyoruz çok komik harbiden. Türkiye liginde idare eder de avrupada falan Zahayla başarı gelmez, 500-1 milyon arası maaşla yedek olabilir maksimum ötesi değil.

Geri
Üst Alt