#14 Wilfried Zaha

Sahaya koyulmadığı için işinin hakkını verecek bir durum olmadı, kampa götürüp her maç 11 koyuyorsan sonra kem küm etmeyeceksin adam hakkında.

Hocayı yemeye çalıştığı falan da yok; koca karı vs ifadelerini de hiç bir topçu için kullanmamanı tavsiye ederim bundan sonra bu forumda.
Sahaya koyup koymama kararını teknik ekip verir. Maaşlı çalışan öncelikle buna saygı göstermek zorunda. Hakkında teknik ekip tarafından yapılan açıklamaların haksız olduğunu düşünse bile cevabını sahanın içinde vermeye gayret etmelidir. Yapacağı şey açıklama yapmak yerine sahaya odaklanmak. Yaptığı açıklamaların ortalığı karıştırmaktan başka bir faydası yok. Teknik ekip, formda olan oyuncuyu ısrarla ve başka sebeplerle oynatmıyorsa veya oyuncuya yeterli fırsat vermiyorsa o ekibe hesabı yönetim ve taraftar kesmesini bilir. Koca karı gibi ifadesi sadece bir benzetmedir, hakaret içeren bir ifade değildir. Bu ifadenin forum kurallarına aykırı olduğuna dair bir madde varsa gerekli işlemi uygulamanızı rica ederim.

Sahaya koyup koymama kararını teknik ekip verir. Maaşlı çalışan öncelikle buna saygı göstermek zorunda. Hakkında teknik ekip tarafından yapılan açıklamaların haksız olduğunu düşünse bile cevabını sahanın içinde vermeye gayret etmelidir. Yapacağı şey açıklama yapmak yerine sahaya odaklanmak. Yaptığı açıklamaların ortalığı karıştırmaktan başka bir faydası yok. Teknik ekip, formda olan oyuncuyu ısrarla ve başka sebeplerle oynatmıyorsa veya oyuncuya yeterli fırsat vermiyorsa o ekibe hesabı yönetim ve taraftar kesmesini bilir. Koca karı gibi ifadesi sadece bir benzetmedir, hakaret içeren bir ifade değildir. Bu ifadenin forum kurallarına aykırı olduğuna dair bir madde varsa gerekli işlemi uygulamanızı rica ederim.
Açıklama falan yaptığı yok, soru soruyorlar o da cevap vermiş.

Kimseye de bir saygısızlık yapmamış, gerisi kuruntu.

Aynı şekilde Mertens’e davransın bakalım nasıl tepki görüyor hoca, aksine sesi çıkmayana dayıyor da dayıyor mevzuyu. Beşiktaş’tan tarihi fark yemekten bile böyle ayıkladı kendini.

Karı gibi ifadesi de evet yasak, bu vesileyle uyarmış oldum.

Açıklama falan yaptığı yok, soru soruyorlar o da cevap vermiş.

Kimseye de bir saygısızlık yapmamış, gerisi kuruntu.

Aynı şekilde Mertens’e davransın bakalım nasıl tepki görüyor hoca, aksine sesi çıkmayana dayıyor da dayıyor mevzuyu. Beşiktaş’tan tarihi fark yemekten bile böyle ayıkladı kendini.

Karı gibi ifadesi de evet yasak, bu vesileyle uyarmış oldum.
Uyarı için teşekkürler. Soruya cevap vermesinde problem yok elbet ama benim forumda okuduğum cümle, ortalığı bulandıran cinsten. Icardi'den sonra en yüksek maaşı alıyor, verdiği cevabın bende uyandırdığı izlenim adam oynasa da oynamasa da bir yerine takmıyor. Bunu bir tek ben bu şekilde algıladıysam eyvallah. Hocanın hatalarını görebilmemiz için böyle açıklamalara ihtiyacın olmadığını düşündüğüm için bu kadar yazıyorum. Yoksa bana ne. Hocaya ve yönetime haftalardır yüklenen birisi olarak diyorum.

Uyarı için teşekkürler. Soruya cevap vermesinde problem yok elbet ama benim forumda okuduğum cümle, ortalığı bulandıran cinsten. Icardi'den sonra en yüksek maaşı alıyor, verdiği cevabın bende uyandırdığı izlenim adam oynasa da oynamasa da bir yerine takmıyor. Bunu bir tek ben bu şekilde algıladıysam eyvallah. Hocanın hatalarını görebilmemiz için böyle açıklamalara ihtiyacın olmadığını düşündüğüm için bu kadar yazıyorum. Yoksa bana ne. Hocaya ve yönetime haftalardır yüklenen birisi olarak diyorum.
Saygısızlık görsem ben de tepki gösteririm, adam oynamıyorum ama çalışıyorum, ne yapabilirim demiş genel olarak.

Takım da benle veya bensiz iyi noktasına getirmiş tepkisi yok yani.

Gitmeye de okay yani bu şartlarda ben kendisinde suç bulamıyorum.

Sergio gibi bundan da kolay kurtulamayacağız belli oldu.

Başından beri hem ihtiyacımız yoktu hem de o seneki planlarımızı alt üst etti.

Genel anlamda tercihleri doğru olmasına rağmen Erden Timur'un yaptığı en yanlış tercihlerden biriydi.

Geldiği günden beri söylüyorum. Polonyalı elamanı kaptırınca bir hırs ile buna girdik ve planlamanın dışına çıkıp her şeyi berbat ettik. Bir çok yanlış tercihe rağmen şampiyon olduk.

Bu seferde yöneticimizi kaybettik eldeki adamları çıkaramıyoruz orası da ayrı konu ama bunu benim değil takımı yönetenlerin yapması lazım.

İşimiz yaş, eldekiler gitmiyor ama takımın yeni bir kaç profile ihtiyacı var. Limit falan hikaye bir şekilde bu süreçleri yönetip eksikleri kapatınca yönetici oluyorsun yoksa onların yaptığını sokaktan çevirdiğin herhangi bir insan veya aşağı yukarı her taraftarda yapar.

Saygısızlık görsem ben de tepki gösteririm, adam oynamıyorum ama çalışıyorum, ne yapabilirim demiş genel olarak.

Takım da benle veya bensiz iyi noktasına getirmiş tepkisi yok yani.

Gitmeye de okay yani bu şartlarda ben kendisinde suç bulamıyorum.
Şu açıklamanın videolu hali olsa izleyip daha iyi anlayabilirim. Sadece cümle olarak okuduğumda kan beynime sıçradı.

Rakipler bize karşı sürekli kendi sahalarından dan dun vurarak çıkmaya başladı. Bu yüzden pres oyunumuzu oynayamıyoruz. Eğer pres oyununu değiştireceksek Kerem yerine Zaha oynamalı işte garip şeyler oluyor Zaha nezdinde.

Futbol tarihinde ilk kez sahaya tribünlerden meşale atılmış ve bir futbolcunun yakınından geçmiş sanki?!

Bırakın bu tür şeylerin sahaya atılmasını, tribünlere sokulmasından bile nefret eder, her türlü caydırıcı tedbirle engellenmesini isterim. Şovmuş da bilmem neymiş, yerin dibine batsın öyle şov.

Maalesef bizim özellikle Avrupa' daki maçlarda böyle şeyler oluyor. Bunu hayatına kastedilmiş gibi algılayıp dile getiren bir futbolcuyu ilk kez görüyorum. Ve şu psikolojideki adamdan hala medet umanlar var.

Futbol tarihinde ilk kez sahaya tribünlerden meşale atılmış ve bir futbolcunun yakınından geçmiş sanki?!

Bırakın bu tür şeylerin sahaya atılmasını, tribünlere sokulmasından bile nefret eder, her türlü caydırıcı tedbirle engellenmesini isterim. Şovmuş da bilmem neymiş, yerin dibine batsın öyle şov.

Maalesef bizim özellikle Avrupa' daki maçlarda böyle şeyler oluyor. Bunu hayatına kastedilmiş gibi algılayıp dile getiren bir futbolcuyu ilk kez görüyorum. Ve şu psikolojideki adamdan hala medet umanlar var.
her şey oldun birde zahacı oldun tam da sana yaraşır

okan hoca ırkçı yazın bir o kaldı.

zaha konusundaki açıklamaları hatalı ve süreci yönetemedi, yönetemiyor. gitsin diye de yapıyor olabilir ki bu yöntem zaten yanlış başından beri yazıyorum.

fakat evlatçılık ile konunun alakası yok.
Geçen senenin hazırlık maçlarında Yunus ve kerem'in saha içinde morutan'a yaptıklarını kongoda ki bir Galatasaraylı bile biliyor mobbing'in allahını çektiler çocuğa öyle böyle değil hem de. Okan hocayı her konuda savunun ama evlatçı değil demeyin super lig tarihinde ondan daha evlatçı biri bu kulübün kapısından içeri girmedi

Geçen senenin hazırlık maçlarında Yunus ve kerem'in saha içinde morutan'a yaptıklarını kongoda ki bir Galatasaraylı bile biliyor mobbing'in allahını çektiler çocuğa öyle böyle değil hem de. Okan hocayı her konuda savunun ama evlatçı değil demeyin super lig tarihinde ondan daha evlatçı biri bu kulübün kapısından içeri girmedi
yav bırak allasen
hamza hoca varken
fatih terim varken
Okan Buruk'a sıra gelmez

her şey oldun birde zahacı oldun tam da sana yaraşır
Erken başlamışsın içmeye ki okuduğunu anlamaktan aciz hale düşmüşsün. Devam edersen yine komalık olma ihtimalin var gibi. Bugünlük ara ver de hastane köşelerinden toplamasınlar yine, uğraştırma ahaliyi.

Geçenlerde biri böyle bir olay anlatmıştı. @Temmuz Kayalar ahbabın olabilir.

Erken başlamışsın içmeye ki okuduğunu anlamaktan aciz hale düşmüşsün. Devam edersen yine komalık olma ihtimalin var gibi. Bugünlük ara ver de hastane köşelerinden toplamasınlar yine, uğraştırma ahaliyi.

Geçenlerde biri böyle bir olay anlatmıştı. @Temmuz Kayalar ahbabın olabilir.
Allah'a şükür 1 kere bile hastanelik olmadık. Olabiliriz de mesele o değil kardeşim. Mesele Galatasaray.
Ha ben gece gündüz içerim de sarhoş kafamla hepinizden daha ayık olduğumu ayıktırayım.
İyi forumlar

aksine okan hocayı her konuda eleştiririm ama evlatçı diye eleştirmem
ne yapmış bir de yunus ve kerem morutan'a ben hatırlamıyorum? hoca emir mi vermiş morutan'ı harcayın diye anlamadım orasını.

Maaşını alıp uzamanı derdinde muhtemelen. Bırakın gamer olarak hayatına devam etsin. Kulüp hakkında konuştuğu abuk subuk laflardan dolayı her yayından ayrı ayrı ceza sokun. Mobingse de en kralını hak ediyorsun kardeşim kepaze gibi davranmayı bırak.

GS taraftarı kadar saçması zor bulunur.

*Adamın görünürde yaptığı hiç bir şey yok, tabiri caizse adamın ağzına sıçtılar hala idmana çıkıyor, ediyor.

Saçma sapan yaftalamalar hala devam, sen böyle *değersizleştirirsen zaten oyuncu da o hale gelir.

*Beşiktaş maçında 5 yiyip *gündemi *bu oyuncudan *belirliyorsan *sıkıntı oyuncuda değildir*.

sevgili keramettin ,

son donemlerde okudugum en net tespitli yorum olmus -duruma dair-.

*.ozellikle belirttigim kisimlar. uc asagi bes yukari nacizane bende bu minvalde dusunuyorum.

hele ki, son kisim bold vurucu kisim olmus zannimca . hocaya dair geldiginden bugune(saha icinden bagimsiz) tek buyuk hayal kirikligi yasadigim ve tasvip etmedigim bu tur *oyuncu bahaneli aciklamalarin oldugu kupa finale ertesi *alakasiz - mac sonu - oynamayan *zaha'yi one cikardigi aciklamalari hocaya yakistiramamistim. kanimca, kirilma ani gibi bir talihsiz aciklama idi .

velhasil, oyuncu *kalacaksa , hoca kendisini *kazanmaya calissin. kulubumuz adina belli bir $$ bagladigimiz bir degeri, *dedigin gibi bu denli *degersizlestirmekte , malesef ayri bir absurd ve traji komik bir durum.

saygi ve selamlar .

takımda kalacak gibi görünüyor. bu adamın oynatılması için okan buruk'a ultimatom verilmeli. her şeyden önce 8 milyonluk adamı yedek bırakacak lüksümüz yok bizim.

işin futbol tarafına gelirsek BAY kerem kanatlarıyla kabızlıktan kırılır bu takım. iki türk kanatla oynayan takımdan hiç bir bk olmaz. tıpkı kerem yunus kanatlarının patır patır sahaya bırakmasından sonra giren rashica ile takımın şahlanması gibi mutlaka yabancı hücum aklına ihtiyaç var.

tabii bu adam geberik ziyeh de değil. patlama gücü artık kalmasa da topun kıymetini bilen topu saklayıp takımı sete oturtan bu adam sol kanatta sorgusuz sualsiz oynamalı. adam o kadar istekliyken özel çalışmalar yaparken hocası tarafından laf atılıyor bir tane iyi maç çıkarsa ertesi kesik yiyor inanılmaz bir şey.

takımda kalacak gibi görünüyor. bu adamın oynatılması için okan buruk'a ultimatom verilmeli. her şeyden önce 8 milyonluk adamı yedek bırakacak lüksümüz yok bizim.

işin futbol tarafına gelirsek BAY kerem kanatlarıyla kabızlıktan kırılır bu takım. iki türk kanatla oynayan takımdan hiç bir bk olmaz. tıpkı kerem yunus kanatlarının patır patır sahaya bırakmasından sonra giren rashica ile takımın şahlanması gibi mutlaka yabancı hücum aklına ihtiyaç var.

tabii bu adam geberik ziyeh de değil. patlama gücü artık kalmasa da topun kıymetini bilen topu saklayıp takımı sete oturtan bu adam sol kanatta sorgusuz sualsiz oynamalı. adam o kadar istekliyken özel çalışmalar yaparken hocası tarafından laf atılıyor bir tane iyi maç çıkarsa ertesi kesik yiyor inanılmaz bir şey.
Oyuncunun iletişimi takım içinde kötüyse oyuncu grubu kendisini sevmiyor olabilir. Hoca da bunu görüp takımı korumak adına Zaha'yı plan dışı bırakmış olabilir. Bu bir ekip işi sonuçta. Tek taraflı bakmayın olaylara. Birbiri için savaşan oyuncu grubuyla başarı gelir. Bence Zaha geçtiğimiz sezon oynadığı dönemlerde baya katkı verdi. Kabız olduğumuz maçlarda oyuna girerek maçları çevirdi. Ama hep belli anlarda vardı. Stabil bir performansı yoktu. Bana kalsa dışarıdan göz olarak kalıp performans almaya bakardım ancak oyuncu çok takıma kabul ettiremedi kendisini belli ki.

Geri
Üst Alt