#14 Wilfried Zaha

Baştan sona o kadar kötü yönetildi ki Zaha mevzusu forumd konu başlığını öne çıkanlarda görünce bile canım sıkılıyor

TD degisince ne olacak anlamadım

2. lig takımlarına calım mı atabilecek

TD degisince ne olacak anlamadım

2. lig takımlarına calım mı atabilecek

çalım atıyor atmasına da adam gibi kanat organizasyonu yapacağız ve daha etkili oynayacak
bek ve orta sahaların daha dahil olduğu ve pas atanın pas attığı adama boş boş bakmadığı adam gibi hücumlar yapıcaz bu da hücum oyuncularımıza yarıycak
hiç bişey yapmazsa gol atıp maç kazandırır geçen sene yaptığı gibi
sen de 1-2 maçta atamadığı çalımların çetelesini tutup kendini avutursun

ne olur bu arkadaş bu hafta oynasın bakalım ne yapacak

Yeni teknik direktörün kim olacağı kendisine sorulmalı. O kimi istiyorsa hoca olarak o gelmeli. Takım Zaha üzerine inşa edilmeli.

Yeni teknik direktörün sözleşmesine, "sakat olmadığı sürece Zaha 11 oynar, canı istemezse oyundan çıkmaz" maddesi koyulmalı.

Yeni tesise heykeli dikilmeli, antrenman zahasına (pardon sahasına) Zaha'nın adı verilmeli.

kanat oyuncusundan verim almak için öyle bi oyun planı sahaya yerleşim çizmelisin ki, kanat rakip bekle teke tek kalmalı, bu sırada arkasından veya önünden bek bindircek ki ya beke pas atacak, ya bek beraberinde bi adam götürüp alan açacak, bugün kızılyıldız maçını izledim sürekli sıfıra inip bek orta açtı

Geri
Üst Alt