#14 Wilfried Zaha

Benim anlamadığım bunu ingiltereden istediklerinde aradaki maaş farkı vergisi zart zurt dediler.

Dayı brüt maaş üzerinden gidersek hadi ülkede %50 vergi olsun maaşı 11 milyon euro olsun. Bunun yarısını da İngilizler istesin 5 milyon euro diyelim.
Olm adam için 3 milyon euro aldık. Vergisini biz veriyoruz kalan maaşını biz veriyoruz 7 milyon euro direkt götümüze kaçıyor bildiğin vergisini kurtardık. Herifler marka imaj hakkını da oynatmadığımız adama veriyor birde.

Hadi diyelim maaşı kap açıklamasına göre alalım.
4 milyon euro, 2 milyon euro da vergisi olsa -3 milyon euro kiralama. 3 milyon euro + 3 milyon imaj parası. 6 milyon euro eder.

Olm 6 milyon euroyu verseydik de ingiltereye defolsaydı ya.

O zaman soruyorum.

Maraba ile ağa, ağanın arabasında tıngır mıngır kasabaya gidiyorlar. Yolun yarısında, arabayı çeken hayvan patır kütür yola pisliyor. Ağa marabasının arabada gözü olduğunu biliyor. Hem marabayı küçük düşürmek hem de eğlenmek için, “Üle Memo! Şu boku yersen, arabayı sana verecem” diyor. Bizimki bir an düşünüyor, kararını veriyor, koşumları ağaya uzatıp arabadan iniyor ve taze at pisliğini yiyor. “Tamam”, diyor ağa “araba senin” Bizimkinin midesi dönmüş, gururu çiğnenmiş, kendinden iğreniyor. Ağa ise bir dakikalık bir eğlence uğruna arabasından olduğuna pişman, kendi budalalığına yanıyor. Dönüş yolunda ikisinin de ağzını bıçak açmıyor, ikisi de kurdukça kuruyorlar. Tam marabanın pislik yediği noktaya geldiklerinde ağa dayanamıyor; “Üle Memo! Bir halt ettim, şaka uğruna araba elden gitti, b.k yemenin ederini vereyim, arabayı geri alayım.” Memo’nun genzinde, ağzında, yüreğinde, öfkesinde hâlâ pislik tadı var. “Olur Ağam” diyor, “olur ama bir şartla: sen de aha şu kalan kurumuş b.kları yiyeceksin ki ödeşelim.” Ağanın gözü kararmış, iniyor bir miktar pislik de o yiyor. Çiftliğe yaklaşırlarken, Memo düşünceli, kederli soruyor: “Ağam, araba giderken de senindi dönerken de senin, peki biz bu kadar b.ku neden yedik?”
İngiltere'deki vergi problemi İngiltere'den ayrıldıktan sonra belirli bir süre geçmediği için geçen seneki kazandığın paranın da vergisini vermesi lazım gibi bir şeymiş. Bu seneki maaşının vergi sıkıntısı değil yani.

Adam bizle bütün antrenmanlara çıktı sakatlığı falan yok, tek eksiği maç ritmi. Onu bulması için de ufak ufak sonradan girerek oynaması lazım ama kadroya alınmamış puahhahah

Yine haksızlığa ve mobbinge maruz kalmaya başlamış anlaşılan! Ne bahtsız adam yav; acıların çocuğu Emrah mübarek, 7-8 milyon uğruna çektirilen çileleri gördükçe içim parçalanıyor...

Faal iyi topçu alacaksın. Eski iyi topçular içinde patlıyor işte
Şu olayı bizim yöneticilerin kafası maalesef basmıyor işte.Ana fikir bu.Verilen paralarda yenilir yutulur değil hani.Oliviera - Zaha -Tete -Ndombele -Dubois parasıyla young boy's u satın alırsın.

Faal iyi topçu alacaksın. Eski iyi topçular içinde patlıyor işte
Mesela kastın nedir faalden?

Zaha gelmeden premierde 27 maça çıkıp 7 gol 2 asist yapmış.

Sallai aynı maç sayısı ve lig farkıyla 3 gol 2 asist yapmış. Alınmalı mı ve faal mi sence?

Olan olduktan sonra sallamak kolay o dönem alınması bir hata değildi maaşı dışında.

Yapıştır oradan 2 tane incil ayeti dazet reis. Seversin şükür mükür işlerini sen. Ondan sonra aç bi oyun kafan dağılsın..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sallai aynı maç sayısı ve lig farkıyla 3 gol 2 asist yapmış. Alınmalı mı ve faal mi sence?

Olan olduktan sonra sallamak kolay o dönem alınması bir hata değildi maaşı dışında.
Sallai' nin oyuna katkı sağlayacağını umuyorum şahsen, skor katkısı çok yüksek olmasa da olur. Zaha bunu hicbir maçta saglayamadı.

Bence mi? Ben Galatasaray scout şefi falan mıyım? Yoksa td si mi? Ben nerden bileceğim? Ama profesyonelim diye geçinip maaş alanlar bilmek zorunda.

Faal’den kastım açık ve net. Geçmiş sezonun son aylarını iyi oynayarak geçirmiş oyuncu. Mesela Sallai Mart-Haziran arası nasıldı, orası önemli.

Maaşi dışında da ufak bir nüans değil .Olayda burada başlıyor.Sadece maaşı olsa imza parası bonuslar vs vs.Bu parayı O gün için denenmiş beğenilmiş Rashicaya basmak 10 kat daha değerli olurdu.Ama şuan gelinen nokta yollayamiyorsun zorla gönderip parasini ödemek zorunda kaliyorsun
yazık.Sallai konusuna gelince 350000 Euro kazanan adama 2.5 m vermek nedir hala anlamış değilim.Cok büyük transfer yanlışları.
Gelmiyorsa alma arkadaşım.Geleni bul.

Son düzenleme:
Bence mi? Ben Galatasaray scout şefi falan mıyım? Yoksa td si mi? Ben nerden bileceğim? Ama profesyonelim diye geçinip maaş alanlar bilmek zorunda.

Faal’den kastım açık ve net. Geçmiş sezonun son aylarını iyi oynayarak geçirmiş oyuncu. Mesela Sallai Mart-Haziran arası nasıldı, orası önemli.
Biliyor gibi yazan sen oldugun için sana sordum eski iyi topçu dediğin adam zaten faal olarak top oynayıp performans veriyordu.

Biliyor gibi yazan sen oldugun için sana sordum eski iyi topçu dediğin adam zaten faal olarak top oynayıp performans veriyordu.
O zaman bizde büyük bir sıkıntı var tespite muhtaç. Çünkü EPL’den formda gelen adam Türkiye liginde çok iyi katkı verir normalde. Genelde 2. sezonlarında salmaya başlarlar.

Maaşi dışında da ufak bir nüans değil .Olayda burada başlıyor.Sadece maaşı olsa imza parası bonuslar vs vs.Bu parayı O gün için denenmiş beğenilmiş Rashicaya basmak 10 kat daha değerli olurdu.Ama şuan gelinen nokta yollayamiyorsun zorla gönderip parasini ödemek zorunda kaliyorsun
yazık.Sallai konusuna gelince 350000 Euro kazanan adama 2.5 m vermek nedir hala anlamış değilim.Cok büyük transfer yanlışları.
Gelmiyorsa alma arkadaşım.Geleni bul.

O donem elimizde bonservis icin verecek paramiz yoktu ve 2 kanat ihtiyacimiz vardi. Tam bizlik bir oyuncuydu Zaha. Hem daha yukarilara oynayan hem de SL isteyen bir takim istiyordu fakat kendisinin mizaci gercekten cok negatifti bizdeyken. Herkese bir afra tafra.

Tete de ayni sekilde bonservis veremiyorken geldi. Bunlarin yerine Rashica alinmasi demek o donem Icardi'yi alamamak demekti, herkes unuttu bu gercegi.

Yonetim acisindan bence harika bir transferdi. Oyuncunun tutup tutmamasi da biraz kendine kalmis. Kimseyi suclamiyorum Zaha konusunda o yuzden.

O donem elimizde bonservis icin verecek paramiz yoktu ve 2 kanat ihtiyacimiz vardi. Tam bizlik bir oyuncuydu Zaha. Hem daha yukarilara oynayan hem de SL isteyen bir takim istiyordu fakat kendisinin mizaci gercekten cok negatifti bizdeyken. Herkese bir afra tafra.

Tete de ayni sekilde bonservis veremiyorken geldi. Bunlarin yerine Rashica alinmasi demek o donem Icardi'yi alamamak demekti, herkes unuttu bu gercegi.

Yonetim acisindan bence harika bir transferdi. Oyuncunun tutup tutmamasi da biraz kendine kalmis. Kimseyi suclamiyorum Zaha konusunda o yuzden.
Yok hak veriyorum .Bunda hemfikiriz " Rashica'yı alamama konusunda."para yoktu.Ama zaten Rashica bizi bekliyordu.İnan bana beklerdi de.Ama kendini rashica yerine koy önce Tete sonra Ziyech gelince oda artık yeter dedi.Yoksa Avrupadan katılım payı gelene kadar bekletirdin "eğer hamle yapmasaydın.
Ayrıca elinde Kerem var iken 300000 euro ya oynayan " o günkü maaşı" ,Zahanın ise 8.8 m + imza + bonuslar.Zahayı getirmek gerçekten mantıklımı idi sence.Tamam süper çıksaydı hepimiz uçardık kaçardık ama süper olan oyuncuyu ingiltere bize bırakırmı Allahınaşkına.Hem Keremi öldürdün hem Zaha olmadı.
Bence hiçbirisi doğru düzgün olmadı:Zaha-Ziyech-Tete-Ndombele.Yanlış yoldu .Bedelsiz ayağına aldık ama doğru düzgün verim alamadık.Sadece Rashica ve 8 numara alıp kapatacaktık.Bin dereden su getirdik.Olmadı.

Son düzenleme:
Zaha en top donemine surati ile ulasti
Top teknigi mukemmel olsada fusbalci gibi
Oyun zekasi cok dusuk iste hizida kaybedince
Gelip 2. lig aciklarina madara oluyorsun

Mesela Haaland belli yastan sonra hizini kaybetsin hic bir ozelligi kalmayacak
Sadece surati ve kuvvetiyle top oynuyor

Geri
Üst Alt