#14 Wilfried Zaha

Hangi idman bu

İspat yoksa 3 ay ban geliyor daha demin uyardım
Bunun bir ironi olduğunu anlayabilecek kapasitede olabileceğimizi ön görmüştüm.
Okan Hoca nüfuzlu oyuncuların kim olduğunu da kimin sevilmediğini de çok net biliyordur. Bunun için futbolcuların karar alıp propaganda yapmalarına gerek olmadığını ifade etmeye çalıştım.

En büyük kabahat, yerli kuralı nedeniyle en vazgeçilmez adamımız olan Kerem' i yapamayacağı 10 numara pozisyonuna atmak pahasına, kanat forvetten başka rolde oynayamayacak adamın 4-2-3-1 için transfer edilmesine onay veren ve olmadığını göre göre ısrar ettiği formasyonda esneklik göstermeyen Okan Hocanındır. Erden Timur' un kişisel inisiyatif kullanıp kullanmadığını bilemiyoruz; kullandıysa ona da yazar elbette. Mevcut formasyon için Rashica tipinde adam lazımken Zaha-Tete-Ziyech üçlüsünün alınması net planlama hatasıdır. Bu minvalde çekincelerini en başından beri söyleyegelen tek kişi de ben değildim.

Okan Hoca nüfuzlu oyuncuların kim olduğunu da kimin sevilmediğini de çok net biliyordur. Bunun için futbolcuların karar alıp propaganda yapmalarına gerek olmadığını ifade etmeye çalıştım.
Yav :asd:

İronilik bir şey yok o mesajda, öyle ironi mi olur

Yav :asd:

İronilik bir şey yok o mesajda, öyle ironi mi olur
Bir kez bile karşı karşıya gelmediğimiz, huyundan suyundan bihaber olduğumuz insanlarla ilgili kesin çıkarımlarda bulunmamamız gerektiğinin altını çizmek isterim. Beni 3 ay banlamak ile tehdit ettiğiniz için de teşekkür ederim, sonuç olarak sizi tanımamda bana yardım ediyorsunuz. Mutlu forumlar.

Azizcim yazdığın mesajda ironi yok yalan var,yalan üzerinden de manipülasyon var

Olmayan ironiyi göremedikleri için bide insanlara kapasitesiz demek var

3 ay ban az bile olmuş demek ki seviliyosun

Biz Zaha sever olarak alındığı günde dedik, oynarken de dedik şimdi de diyorum. Kardeşim elinde Kerem varken sırf çalım için o maliyet altına girilmez. Kerem olmaz alırsın anlarım. Kanat mı alacaksın Kerem'e yedek olacak orta, düşük maliyette birini alırsın. Herkes 22-23 kadrosu daha iyi top oynadı diyor ama nedense o kadroda ki futbolcular beğenilmiyor.

Azizcim yazdığın mesajda ironi yok yalan var,yalan üzerinden de manipülasyon var

Olmayan ironiyi göremedikleri için bide insanlara kapasitesiz demek var

3 ay ban az bile olmuş demek ki seviliyosun
Teşekkür ederim ama ben senin kendini sevmediğini çok iyi biliyorum. Bu saldırganlığının altında yatan nedenin de bu olduğunu çok iyi biliyorum. Beni banladıklarında çok mutlu olacağının da farkındayım. Hepsi bir bütüne hizmet ediyor, görmüyor musun? Yüzleş artık Samet, yapabilirsin :kırmızıkalp:

bonservissiz transfer yapmamız gereken bir dönemdi yanlış hatırlamıyorsam zaha'nın alındığı dönem. alınabilecek bir riskti tutmadı gibi görünüyor. ama oyuncuyu hoca mi kazanamadı oyuncu mu uyumsuzdu onu bilemeyiz. hocanın bek transferleri az buz gedik oluşturmuyor bütçede derbi kazandı diye yok sayılacak değil.

Oğlum bir salin adamı ne yaparsa yapsın denedik olmadı işte Zaha gibi topcunun tutmadığını görmek de varmış şu dandik ligde artık buna sanssizlik denir ancak herif yıllarca premier ligde oynayıp 30 yaşında geldi bize niye bu adamı aldınız demek de saçma kim olsa alırdı rafa silvanin aldığı maaşa bakın zahanin yanında ne kariyeri var yaşları da hemen hemen aynı bu işler böyle maalesef

Teşekkür ederim ama ben senin kendini sevmediğini çok iyi biliyorum. Bu saldırganlığının altında yatan nedenin de bu olduğunu çok iyi biliyorum. Beni banladıklarında çok mutlu olacağının da farkındayım. Hepsi bir bütüne hizmet ediyor, görmüyor musun? Yüzleş artık Samet, yapabilirsin :kırmızıkalp:

Banlanmaktan bu kadar korkma

Kötüler her zaman kazanır bunu da unutma

Geri
Üst Alt