- 12 Haziran 2015
- 33.198
- 26.176
- 2.533
Beni birinci yapmak için gerekli görüşmeler yapılıyor. Sonucu göreceğiz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son kaç kişi kaldı, oy kullanmayanlar tam liste atsana , darlayalımBeni birinci yapmak için gerekli görüşmeler yapılıyor. Sonucu göreceğiz![]()
12 puanini aldigim mesajı şimdi gördüm şöyle diyorum sana
Bilgisayara bugün yeni geçtim, hesap kitap işlerine yeni başlayacağım abiSon kaç kişi kaldı, oy kullanmayanlar tam liste atsana , darlayalım
Beni birinci yapmak için gerekli görüşmeler yapılıyor. Sonucu göreceğiz![]()
Gruba alinacak kisiler oylama ile belirlenmiyor bosa kürek çekme kank ls yavAlp Duman eğer Wp Grubu'na katılırsa gruptan atmak için yapılacak oylamayı şimdi yaptımWp Grubu'na gelir gelmez göndereceğiz
![]()
Seni daha Wp Grubu'na yeni aldık ulanGruba alinacak kisiler oylama ile belirlenmiyor bosa kürek çekme kank ls yav![]()
Arasın bana şöyle yapmasına yorumunSeni daha Wp Grubu'na yeni aldık ulanDaha doğrusu aldılar
![]()
Arasın bana şöyle yapmasına yorumun
Nerdende buluyolar arkadaş, kulaklık kulağımdan çıkıp şöyle bi bakış attı resmenŞarkıları dinlerken buzdolabı sırtladım şarkı sahipleri bile dinlemiyordur bunları.
3 tür Hiç bir listeyi beğenmeme istikrarın beni güldürüyor ahbert.Şarkıları dinlerken buzdolabı sırtladım şarkı sahipleri bile dinlemiyordur bunları.
Aklima bunu getirdiSoz degil haaaa huuu lar olabiliyor mu insan sesi olarak
Ben seni nezaman alintiladim hatirlamiyorumBildirimler çok kötü görünüyor yeni arayüzde, ayırt edemiyorum. Yaşlandık artık, gözler bitti
Ekli dosyayı görüntüle 291036Ekli dosyayı görüntüle 291037
Ekli dosyayı görüntüle 291038