Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.553
- 49.947
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noluyor, üst üste 12'ler![]()
Bende CD'si vardı;Coco Jombo, Macerana'nın felan olduğu dönemde 1. sırada bu vardı. Duayenler biliyor işte değerini.hocam okul servisinde falan radyoda çalardı - MTV de çıkardı - garip şekilde hep hüzün veriyordu bu şarkı bana ya. garip bir psikolojisi var benim için.
Tank's rengim, müzik duayeni olmak böyle bir şeyGeçen sen bana 12 vermiştin ödeştik , müzik zevkimiz tutuyor
Coco Jambo sınıftaki ultra diştelli ve büyük derece gözlüklü kız vardı - korkardım - dansederdi o şarkıya.Bende CD'si vardı;Coco Jombo, Macerana'nın felan olduğu dönemde 1. sırada bu vardı. Duayenler biliyor işte değerini.
Bende CD'si vardı;Coco Jombo, Macerana'nın felan olduğu dönemde 1. sırada bu vardı. Duayenler biliyor işte değerini.
Red Warrior gönderecektim de kesin birisi atmıştır dedimUlan nasıl kimse Hans Zimmer parçası seçmemiş
davy jones atacaktım ben vazgeçtim sonradanUlan nasıl kimse Hans Zimmer parçası seçmemiş
İlk oylamada Yanni'ye 12 puan vermiştim sonra bir Yanni daha geldi kafam karıştı ve O(sıfır) puan verdimÇok iyi müzik yapmış Yanni @Murat Ünsal
Karismadi ise forumun adıni Fbkanaryam yapalımLast of US ile Last of mohican puanlamarda karışmadı değil mi ?
hala fenerin saha çıkış şarkısının puanına inanamaktayım
elim gitmedi resmen öyle diyeyim![]()