Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.161
- 3.207
- 1.413
@Ulaş Metin şu listeye benide koysa müzik kulağı on numara diyecektim ama koca bir sıfırmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Selçuk Sarı mutlu musun abi
10 puan var yanında gözükmüş 8 ile@Aras Şimşek 2. Ye 10 puan vermemiş böyle oluyor mu ya![]()
10 k altı Türkçe üstad @Gökhan Aytepe önerisiSonraki format ne olacak? Hep aynısını yapıyorum 2 dk da aklıma gelen ilkmşarkıyo gönderiyorum. Bu sefer biraz çalışalım.
Ayıp olmasın diye oy verdimForumun gamerı @Aras Şimşek Last of Us şarkısına 2 puan verdi ha
vay be
(ben açık ara kazacak diyordum bu arada)
Kendi şarkımı paylaşamıyorum bile yani10 k altı Türkçe üstad @Gökhan Aytepe önerisi
Format meselesinde bir sürpriz olacak artık. @Arif Doğan Karakaya üstad ile üzerinde çalıştık. Bu yarışmadan sonra ilan edeceğiz.Sonraki format ne olacak? Hep aynısını yapıyorum 2 dk da aklıma gelen ilkmşarkıyo gönderiyorum. Bu sefer biraz çalışalım.
Ayıp olmasın diye oy verdim![]()
Sen gönder üstad @Ata B. Oğuz 'un ibana ufak bir uğrarsan çözülürKendi şarkımı paylaşamıyorum bile yani![]()
Nasıl ama şahane parça idi dimiPuanlama nasıl olur görün, bunu screenshot alıp hergün çalışın