- 12 Ocak 2013
- 49.006
- 56.676
- 4.128
yarışma galibi kurtlar vadisi gurbetttir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bileyim ben şarkının Lewo nun şarkısı olduğunu, ne bileyim şarkının fener stadında çalındığınıSen Levent’in fb şarkısına 12 puan verdin ama yine de senin hakkını yedirmedik!!!
Gönlün olacaksa hemen şimdi bırakırım![]()
ardından istifa metni gelmezse allah çarpsın yakarız bu forumu
Atam gerek matematik gerekse ön ve arka muhasebe de üzerine tanımamGönlün olacaksa hemen şimdi bırakırım![]()
mahcup oldum yaw, en temiz kusursuz haliyle teslim edeyim puanları da, ciddi üzüldüm, yarışmayı tekrar düzenlersem nasıl güvenilecek yawo kdr kasmasaydın heis yaw. Journeyi tebrik edip geçelim. Kolpgüne de Myc
Len sabah iş güç yok mu? Biz her zaman güveniriz sana… ne uğraşıyorsun o kadarmahcup oldum yaw, en temiz kusursuz haliyle teslim edeyim puanları da, ciddi üzüldüm, yarışmayı tekrar düzenlersem nasıl güvenilecek yaw
yok yaw niye mahcup olasın chat gptnin adiliğimahcup oldum yaw, en temiz kusursuz haliyle teslim edeyim puanları da, ciddi üzüldüm, yarışmayı tekrar düzenlersem nasıl güvenilecek yaw
Yarın öğleden sonra abi ders, 12 gibi çıkacağım ondan işi tamamlayayım uyurum hemen, dönem bitti zaten etkinlik haftasındayız öğrenciler yok gibiLen sabah iş güç yok mu? Biz her zaman güveniriz sana… ne uğraşıyorsun o kadar![]()
Ben sana bir excell formatı yapayım sen sadece puanları girersin otomatik toplamyok yaw niye mahcup olasın chat gptnin adiliği
sonrakiler için gptnin şaşırmayacağı bi düzenek buluruz elbet
Yarın bakarsın abi ya saat gece 2 oldu , maksat eğlence değilmi, ne uğraşıyon