GSCimbom
15/16 ÇF M:1 | Barcelona 2-1 Atlético Madrid | M.S | 5 Nisan | TRT 1
Alper Altun

15/16 ÇF M:1 | Barcelona 2-1 Atlético Madrid | M.S | 5 Nisan | TRT 1 Sayfa 15

Alper Altun ·

Cevap
332
Okunma
14,7K
Sayfa
15/17
CanlıBarcelona21Atlético MadridM.S
"Galatasaray'ın teklifi komikti"

"Yükselenim Beşiktaş"

Bunlar bende antipatik duygular hissetmemi sağladı Arda'ya karşı.

Tamam çok gereksiz açıklamaları oluyor da burda ki çoğu kişi biz olamazsak Bjk şampiyon olsun demiyor mu Arda'nin o söyleminden ne farkı var.

Kaldı ki her konuşmasında Galatasaray li olduğunu defalarca söyledi.

Bence çok fazla haksızlık ediliyor. Her açıklamasını da doğru bulmuyorum ama saygı duyuyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda halı sahada ileri gidip gezinen tipler gibi duruyor resmen az hareketli olmadığı sürece barındırmazlar adamı orda

"Galatasaray'ın teklifi komikti" --> bkz. Dursun'un vizyonu

"Yükselenim Beşiktaş" --> bkz. yıllardır süren "Yükselenim Çarşı" geyiği

bence hiçbir şey yok bu açıklamalarda
ardayı ben de severdim ama artık antipatik bi izlenim oluşturdu bende de. şımarıklığı bırakıp biraz mütevazi olsa, sürekli siyasetçiler gibi halka oynamayı bırakıp gerçek bi galatasaraylı gibi konuşsa ve de tabiki çevresindeki zerzavatlarla takılmasa taraftar tabi ki severdi ardayı. emre,acun, azizle yakın ilişkiler kuran bi adam ne kadardüzgün karakterde olabilir ki

Tamam çok gereksiz açıklamaları oluyor da burda ki çoğu kişi biz olamazsak Bjk şampiyon olsun demiyor mu Arda'nin o söyleminden ne farkı var.

Kaldı ki her konuşmasında Galatasaray li olduğunu defalarca söyledi.

Bence çok fazla haksızlık ediliyor. Her açıklamasını da doğru bulmuyorum ama saygı duyuyorum.

Çok konuşmasına kızıyorum. Olmadık işlere burnunu sokuyor. Futbolcuysan futbolcu gibi yaşa yoksa başka problemim yok. Galatasaray'lılığından şüphe yok tabi.

Ama futbola dönecek olursak bence ciddi düşüşte. Bize falan geri dönerse bakın nasıl gruplaşma olacak o zaman...

Hep dedim yine diyorum; Arda Barcelona'da oynayacak futbolcu değil, transferinde başka hesaplar vardı muhtemelen (sponsor vs) 6 ay oynatamayacağı Arda kalitesinde bir adama 40 milyon euro vermezdi Barcelona normal şartlarda.

Ardayı Atl madrid, Arsenal gibi takımlar paklar.

Atletico yata yata 1 farkla kurtarmayı başardı

Umarım deplasmanda güzel bir ders verir Barça şunlara

Barcelona %90 turu geçti..

2.ci maçta Atletıco mecburen saldıracak ve arkadalarında boşluklar bırakacaklar o zamanda Barcelona'nın işi daha kolay olacak..

Arda bu sezonu bir şekilde tamamlar sezon sonu İngiltere yolunu tutar.

Arda Barcelona'ya ilk transfer oldugu gün, bu forumda Arda Barcelona oyuncusu değil demiştim ve çok tepki almıştım..

Herkes görmüş oldu.. Arda'nın yeri Atletıco , Lıverpool gibi takımlar...

Çok konuşmasına kızıyorum. Olmadık işlere burnunu sokuyor. Futbolcuysan futbolcu gibi yaşa yoksa başka problemim yok. Galatasaray'lılığından şüphe yok tabi.

Ama futbola dönecek olursak bence ciddi düşüşte. Bize falan geri dönerse bakın nasıl gruplaşma olacak o zaman...

Zaten Arda Barça kalitesinde bir oyuncu değil. Bir şekilde transfer oldu belki hayalini gerçekleştirdi ama son noktaya ulaştı. Bundan sonra önce İngiltere sonra da buraya gelir işte.

Geri