15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

9624931b7f3288ef27503b60cd962fda.jpg

Ne deysun

Aziz yıldırım harbiden gerçek troll fenerlileri çıldırtıyor kesin Galatasaraylı :asd:

Tebrikler aslanlar :hat: :atess:...ilk yari cok iyidik ikinci yari wes cikti oyunumuz öldü

FB Tv'de ''Galatasaray'ı yendiğimiz finaller'' programı var ismet paşa oyuncularla tokalaşıyor..

Buna cok guldum lan hahahahaha

pereyra içini döküyor herhalde 1 saattir basın toplantısı yapıyor bi büyük gönderelim

Faceden alıntı :))))))))))))9 eğlenceye devam ..

FB Tv'de ''Galatasaray'ı yendiğimiz finaller'' programı var ismet paşa oyuncularla tokalaşıyor..

fener klübünden açıklama:vitor pereira nın annesine dansöz olduğunu söylemeyin,o fenerbabçe ye kupa kazandırdığını sanıyor.

Çok rahattım maç öncesinde.Ne kadar kötü olursak olalım wiiner özelliğimiz sayesinde kupayı alacagımıza adım gibi emindim.Hatta osmanlı 1 0 yendiğinde söylemiştim üzülmeye gerek yok eziklere cakacaz nasıl olsa diye.Bunların ismi bundan sonra SECONDBAHÇE olsun.:asd22:Antuda var başlığı zaten.Dünyanın en ezik klübü fenerdir.:asd22:

2004 yılında Papa 16. Benedictin ayinlerle fenerbahçeyi şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok.

beni kaynak göstermeden çalmayınız :asd:

Geri
Üst Alt