15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

Yemin ediyorum bunlar kadar kendisini dev aynasinda gören yoktur bu dünyada.

Oglum siz en son hangi final macini kazandiniz da ezer geceriz diyorsun. En basiti mesela bu dandik halimizle bizi 2 macta da yenemediler.

Hakemler adam gibi olsa içerde dışarda yenmiştik belki de.. :D

Ben sayabilirim bizim final maçlarını bir çırpıda,Fener'le olan.1996 Türkiye Kupası finali ilk maç 1-0/ikinci maç 1-1,1996 Cumhurbaşkanlığı Kupası finali 3-0,2005 kupa finali 5-1,2012 Süper Kupa finali 3-2,2013 Süper Kupa finali 1-0.Fener bizden ne zaman kupa aldı,2014 Süper Kupa finali var,onu da bizim kazmalar adam gibi penaltı atsalardı alamazlardı.2014'ten önce ne zaman bizden kupa aldılar,ben hatırlamıyorum. :D

57445765.jpg

Mete'yi de gördük derbide.Var mı Cüneyt'ten iyi bu stresi kaldırabilen hakem?Yok.

Hızlı okurken geçiştirmişim pardon,anladım ne demek istediğini şimdi daha dikkatli okudum. :D

Son düzenleme:

Oglum siz en son hangi final macini kazandiniz da ezer geceriz diyorsun. En basiti mesela bu dandik halimizle bizi 2 macta da yenemediler.

Kaybediceklerini biliyolar şimdiden kılıf hazırlıyolar işte :)

Lan neden bu tetikçiyi verdiler yine?

Fıstık gibi Cüneyt Çakır varken neden bu herif?Bilmiyorum hakem kampı var mı Euro 2016 için ondan mı vermediler yoksa?

Bak bilmiyorum bu olabilir, ne de olsa 20 gün kaldi Euro'ya. Bugünkü Bayern-Dortmund kupa macina da mesela dandik bir hakem vermisler, yoksa kupa finallerine genelde ligin en iyi hakemi verilir. Normalde Dr.Brych falan verirlerdi bu maca.

en son melonun kacirdigi penalti finalinde yenmislerdi. hani ayinin meloya cullandigi mac

Maç uzayabilir,özel etkinlik varsa kupayı Galatasaray alır'a oyna oynayacaksan.Betss10'da 2.10 vermişler kupayı biz alırız'a.Güzel oran.

Uzatmaya gidebilecegini bende düsünüyorum. Benim site 2,20 veriyor en mantiklisi onu oynamak gibi.

Bir kac birsey de direkt Galatasaray kazanir'a atarim.

Lan oğlum sahada kupa olan maçlarda size koymaya başladığımızda memleketi İnönü yönetiyordu. Aradan kimler geldi kimler geçti koymaya devam ediyoruz akıllanmıyorlar.

Bu özgüven 2006-2010 arası kurdukları üstünlükten geliyor.2010 yılı biteli 6 sene oldu,adamların kafa halen orada kaldı.

en son melonun kacirdigi penalti finalinde yenmislerdi. hani ayinin meloya cullandigi mac

Süper Kupa maciydi o. Bizim milyonluk essekler adam gibi penalti kullansaydi alirdik o kupayi, ki Muslera da 2 tane cikarmisti yanilmiyorsam penaltilarda.

Riekerink, Podolski ile uyumundan ve formundan dolayı Sinan Gümüş'ü ilk 11'de oynatmayı planlıyor. #GSvFB (NTV Spor)

Süper Kupa maciydi o. Bizim milyonluk essekler adam gibi penalti kullansaydi alirdik o kupayi, ki Muslera da 2 tane cikarmisti yanilmiyorsam penaltilarda.

Yekta efendinin penaltıyı hatırladım,geri pası atmıştı resmen mal.

Semih ile Chedjou sakatlıktan çıktı.Hamit de döndü.Uzun bir aradan sonra tam kadroyuz galiba.

Geri
Üst Alt