15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

Kupa BİZİM rahat OLUN. Yanılmadık hiç YANILMAYACAĞIZ!

CjU7xZ-UYAAFHYD.jpg

Bu Hincal geçen fener fark atar demiyormuydu:D

Nedense hic bir beklentim yok. Final maci alacak durusu yok takimin son zamanlarda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Pis sikecilere koyalim da kupa kaldirmak daha zevkli olsun.

Ayni 2005 deki gibi zevkten dört köse olarak kupayi kaldiralim.

Benim de nedense hiç umudum yok. Evet takımımız kupalarda farklı oluyor ama, hem hakemin Mete Kalkavan olması hem de takımın durumu beni düşündürüyor. İnşallah beni yanıltırlar.
Şu Avrupa cezasını bu yıl çekelim, yoksa işimiz gelecek yıllarda çok ama çok zor.

bizim icin mükemmel bir kapanıs olur. tabi yönetim ve kadrodan min. 10 topcu defolup gitmeli orası ayrı.

yenilirsek zor bir gece olur. ne olursa olsun bunlara kupa vermek ağrıma gider.

sen 5 yilin real madrid ve kadikoydeki sampiyonluk macindan sonra en onemli macina cikiyoruz. Bu macta kupayi verirsek cok saglam sictik. Ne yonetim gider nede hoca getirebilir bu salaklar. 2 sene avrupaya gitmeyecek takima transfer falanda yapamayiz.

Bu kupa gelecek baska care yok. Boyle donum noktasi maclari genelde basariyla gecmisizdir bunuda gececegiz insallah

Yenilirsek Dursun bir gun icinde gelmis gecmis en cok kufur yiyen adam olarak guiness rekorlar kitabina adini bir daha kirilamayacak sekilde yazdiracak. Kufurlerin siddeti oyle olacakki dursunun torununun torunun bile dogarken kulaklari cinlayacak

Kader macimiz vallah, bugun onumuzdeki 4-5 yilin yol haritasi cizilecek.

Yenilirsek Dursun bir gun icinde gelmis gecmis en cok kufur yiyen adam olarak guiness rekorlar kitabina adini bir daha kirilamayacak sekilde yazdiracak. Kufurlerin siddeti oyle olacakki dursunun torununun torunun bile dogarken kulaklari cinlayacak

bu işler küfür ile cözülmez.

küfür ile elimize ne geçecek?

dursun'un kukla oldugunu herkes biliyor. ipleri elinde olan adamda zaten 20 seneden beri bu kulüp ile istediği gibi oynuyor.

kulüp artık dışarıya acılmalı.

Bu mac tabi cok kritik.

Ama sonuc ne olursa olsun , yarindan itibaren aksiyona gecilmeli.

Direksiyon 1 yil boyunca yaptigi inanilmaz kazalardan dolayi ehliyet alamayacagi asikar olan dursun denen adamdan derhal alinmali ve bu adama GS dan omur boyu men cezasi verilmeli.

Yeni baskan hemen td atamali.

Dursun kaldigi her gun zarar diye sanirim 7 aydir hergun soyluyorum. Kaldigi hergun GS in odeyecegi bedel agirlasiyor.

Mac sonu kupa alsak bile sonuc degismemeli dursun kuyruguja teneke baglanarak gonderilmelidir.

şikeciler kupayı kaybederse bu sefer aziz vitoruda ayıyıda saha ortasında döver sanırım

bizim zaten kaybedecek birşeyimiz yok ki en rezil kısmı takımda buna inanmış

halı saha havasında oynuyor bizim namussuzlar

Yaparsa Sinan poldi ikilisi yapar bisey.
Diğerlerinden pek ümidim yok.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şikeciler kupayı kaybederse bu sefer aziz vitoruda ayıyıda saha ortasında döver sanırım

bizim zaten kaybedecek birşeyimiz yok ki en rezil kısmı takımda buna inanmış

halı saha havasında oynuyor bizim namussuzlar

Tam tersi,Fener'in kaybedecek bir şeyi yok,biz kaybedersek Avrupa bileti kaçacak.

Fenerbahçe'nin alt değeri 239, üst değeri 274 milyon €; Galatasaray'ın alt değeri 208 üst değeri 241 milyon €:

CjXbmW8UYAAY_Yt.jpg

Geri
Üst Alt