15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

ola ki kazandık,dışarda kutlar mı arkadaşlar taraftar?

Avrupa'da oranlar güncellenmis. Nedense bizim oran daha da artmis.

Galatasaray 4,00
Beraberlik 3,50
Fenerbahce 1,95

Avrupa'da oranlar güncellenmis. Nedense bizim oran daha da artmis.

Galatasaray 4,00
Beraberlik 3,50
Fenerbahce 1,95

Galatasaray galibiyet veya beraberlik oranı da fena değil (1.80)

Bu arada dün Utd gelecek sezon şampiyon oranı görmek istedim. 8di. Van Gaal kovulduktan sonra 6.5e düştü :D

Galatasaray galibiyet veya beraberlik oranı da fena değil (1.80)

Bu arada dün Utd gelecek sezon şampiyon oranı görmek istedim. 8di. Van Gaal kovulduktan sonra 6.5e düştü :D

Ben Gs kupayi alir oynadim 2,3 orandan gecen. 4,00 orani görünce ona da birseyler atmayi düsünüyorum.

Head-to-Head 2,80 o da güzel yani :D Beraberlikte parayi geri veriyor.

Yildizlarimizi persembe gunu gorelim, Sneijder'i, Podolski'yi ve Sinan'i, yildiz oyuncu agirligini onemli macta gosterir, umarim persembe gunu de gosterirler yoksa 2 yil avrupa'dan uzak kalmak bizi her anlamda negatif etkiler. Ya kazanacagiz, ya kazanacagiz, baska yolu yok.

Son düzenleme:
Hakemi ogrenince oranlara sasmadim acikcasi

nasil inatla son 3 derbidir bunu veriyorlar , hadi fener macini ortadan yonetti fena degildi dedik, bjk macinda kasitli sekilde kotuydu , ilk bjk macinda da rezaletti , hadi onlarda da bjk sampiyon olsun istedik diye ses cikarmadik

ama bu kupa finali ve avrupa bileti maci hata kaldirmaz

Hoca Sinani ilk 11 oynatmazsan agir küfür ederim sana.

Hakemi ogrenince oranlara sasmadim acikcasi

nasil inatla son 3 derbidir bunu veriyorlar , hadi fener macini ortadan yonetti fena degildi dedik, bjk macinda kasitli sekilde kotuydu , ilk bjk macinda da rezaletti , hadi onlarda da bjk sampiyon olsun istedik diye ses cikarmadik

ama bu kupa finali ve avrupa bileti maci hata kaldirmaz
maca gidiyon mu

Mete yine bizi doğrayacak.Her derbimimize aynı adamı vermeyin lan

gsyi yok etmeye yeminli tff tetikçisini vermiş,bizi harcıcaklar matmazel:-(

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet abi yarin ayriliyorum londradan , ataturkten sabihaya gecip aksam antalyadayim insallah

4 gunde iki mac var , once kupa sonra karadag

Geri
Üst Alt