15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

Sabri kupayı eve goturcekmis gibi duruyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:ayı: yoktu bu gün ama olsun :gsbayrak::trollfacce.gif::cimbombom:

Offff yeter arkadaş anladık stadyum güzel olmuş sürekli gösteriyorlar.

Öyle çokta sevinmedim la nedense :D ciddi ciddi avrupa başarısı hariç kesmiyor, bunu öyle laf olsun torba dolsun diye söylemiyorum hakikaten öyle.

Adamlarla oynadığın her finali kazanmışsın, alışmışsın bir nevi neyine sevineceksin. Ama dalga geçilecek malzeme bol oldu. Ayrıca biz kupada alsak bizim için kötü bir sezondu. Fener için nasıl bir sezondu onu onlar düşünsün tabi. Oooooo Büyük başkan Aziz Yıldırım.

hqdefault.jpg

Frikik organizasyonu yapmışız göremedim var mı görüntü

Sent from my iPad using Tapatalk

Adamlarla oynadığın her finali kazanmışsın, alışmışsın bir nevi neyine sevineceksin. Ama dalga geçilecek malzeme bol oldu. Ayrıca biz kupada alsak bizim için kötü bir sezondu. Fener için nasıl bir sezondu onu onlar düşünsün tabi. Oooooo Büyük başkan Aziz Yıldırım.

Tam 263 milyon TL harcamışlar bu takıma :D :D

Rakip falan ama bazen üzülüyorum cidden, istedikleri kadar para harcasınlar adamların dna'sı bozuk kazanamıyorlar bir şekilde :D

Son düzenleme:
Denayer gitme lan nice kupalar kazanalım hep birlikte.:(

her ne kadar feneri yenip kupa almak güzel olsada oynanan oyundan dolayı futboldan sogudum halı saha ligi yapsak daha eglenceli olabilir :D

İş dna'da bitiyor aynen bizim gen winner geni kurulduğumuzdan bu yana...Varsın onlar düşünsün .

Türkiye Kupasını 3 sene üst üste alıp yine tarih yazdık diye seviniyordum ama yanılmışım 1962-66 yılları arası 4 sene üst üste almışız zaten üzdün beni cimbom :(

Geri
Üst Alt