GSCimbom
15/16 Final | Liverpool 1-3 Sevilla | M.S | 18 Mayıs | ŞAMPİYON SEVİLLA!
Mert Aslan

15/16 Final | Liverpool 1-3 Sevilla | M.S | 18 Mayıs | ŞAMPİYON SEVİLLA! Sayfa 8

Mert Aslan ·

Cevap
387
Okunma
17,1K
Sayfa
8/20
CanlıLiverpool13SevillaM.S
Ntvspor boyle bi haber yapmis

Ntv Spor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
• The UEFA Champions League winners will be entered in the UEFA Champions League group stage as normal (though both Atlético and Real Madrid have already qualified via the Spanish Liga).

• The UEFA Europa League winners will be entered in the UEFA Champions League at a minimum level of the play-offs ...

• ... but as both UEFA Champions League finalists will have already qualified, whoever wins the UEFA Europa League will be elevated into the group stage (the UEFA Champions League winners have qualified directly for the UEFA Champions League group stage via their domestic league programme every year since the turn of the century bar 2005, 2007 and 2012).

How the Europa League winners will enter the Champions League - UEFA Europa League - News - UEFA.com

liverpool boktan kadrosuna ragmen sırf klopp için bu kupayı alsın istiyorum

sezon sonu benim bildigim klopp bu takımın yarısın şutlar nerdeyse cogu adam uymuyor sistemine

liverpool oynuyor sevilla seyrediyor 2 bariz verilmeyen penaltı var inşallah maça tesir etmez bu iş yoksa liverpoll çoktan 3-0 yapmıştı.

giphy.gif

liverpool boktan kadrosuna ragmen sırf klopp için bu kupayı alsın istiyorum

sezon sonu benim bildigim klopp bu takımın yarısın şutlar nerdeyse cogu adam uymuyor sistemine

liverpoolun kadrosu kötüyse bizimki ne? sadece mal bir teknik direktörleri vardi o gidince normale döndüler biraz

Ne büyüksün Klopp hocam be. Kendi kurmadığı kadroyla Man Utd, Dortmund gibi takımları eleyip bu kupayı almak büyük başarı.

liverpoolun kadrosu kötüyse bizimki ne? sadece mal bir teknik direktörleri vardi o gidince normale döndüler biraz

bizim kadro birkaç oyuncumuz harici bank asya seviyesinde bunu defalarca söyledim

liverpoolun ise epl ye göre ve klopp gibi bir sistem hocasına göre takımın tamamına yakını çöp sayılır

cünkü mevcut liverpool bireysel yetenekli egolu oyunculardan kurulu yani ben öyle düsünüyorum klopp bu kadroyla ligte hicbirsey yapamaz

sistemine uygun kadro kurar bana göre

Cücü olsa penaltı yağmuru yağardı bu maçta. Cücü affetmez, penaltı nerede Cücü orada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bizim kadro birkaç oyuncumuz harici bank asya seviyesinde bunu defalarca söyledim

liverpoolun ise epl ye göre ve klopp gibi bir sistem hocasına göre takımın tamamına yakını çöp sayılır

cünkü mevcut liverpool bireysel yetenekli egolu oyunculardan kurulu yani ben öyle düsünüyorum klopp bu kadroyla ligte hicbirsey yapamaz

sistemine uygun kadro kurar bana göre

Çoğu kişi takımda kalacak, üstüne birkaç takviye yapacak sadece. Bayern Munih'in beslenme uzmanını ve kondisyonerini de transfer etti Klopp, teknik ekip transferleri de yapıyor.

Geri