Kupayı alan direkt katılıyor.Liverpool kupayı alırsa direk gruplarda mı yoksa ön eleme falan oynicaklar mı
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kupayı alan direkt katılıyor.Liverpool kupayı alırsa direk gruplarda mı yoksa ön eleme falan oynicaklar mı
Liverpool kupayı alırsa direk gruplarda mı yoksa ön eleme falan oynicaklar mı
Direk gruplar.Hayir yeni kurala gore playoff oynuyor diye biliyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gruplardan başlıyor zira cl kazanan takım (atletico - real) kendi liginde direkt katılım hakkını kazandı.Liverpool kupayı alırsa direk gruplarda mı yoksa ön eleme falan oynicaklar mı
Ntvspor boyle bi haber yapmisDirek gruplar.
• The UEFA Champions League winners will be entered in the UEFA Champions League group stage as normal (though both Atlético and Real Madrid have already qualified via the Spanish Liga).
Direk katılıyor gruplara yani. Real veya atl Madrid seneye direk katılmaya hak kazandı şampiyonlar ligine. Tuhaf uygulama olmuş
liverpool boktan kadrosuna ragmen sırf klopp için bu kupayı alsın istiyorum
sezon sonu benim bildigim klopp bu takımın yarısın şutlar nerdeyse cogu adam uymuyor sistemine
liverpoolun kadrosu kötüyse bizimki ne? sadece mal bir teknik direktörleri vardi o gidince normale döndüler biraz
gülmek serbestliverpool boktan kadrosuna ragmen sırf klopp için bu kupayı alsın istiyorum
sezon sonu benim bildigim klopp bu takımın yarısın şutlar nerdeyse cogu adam uymuyor sistemine
liverpool boktan kadrosuna ragmen sırf klopp için bu kupayı alsın istiyorum
Boktan mı? Tövbe de r'taş.
Net 3 penalti var amaCücü olsa penaltı yağmuru yağardı bu maçta. Cücü affetmez, penaltı nerede Cücü orada.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
bizim kadro birkaç oyuncumuz harici bank asya seviyesinde bunu defalarca söyledim
liverpoolun ise epl ye göre ve klopp gibi bir sistem hocasına göre takımın tamamına yakını çöp sayılır
cünkü mevcut liverpool bireysel yetenekli egolu oyunculardan kurulu yani ben öyle düsünüyorum klopp bu kadroyla ligte hicbirsey yapamaz
sistemine uygun kadro kurar bana göre