GSCimbom
15/16 Final | Liverpool 1-3 Sevilla | M.S | 18 Mayıs | ŞAMPİYON SEVİLLA!
Mert Aslan

15/16 Final | Liverpool 1-3 Sevilla | M.S | 18 Mayıs | ŞAMPİYON SEVİLLA! Sayfa 10

Mert Aslan ·

Cevap
387
Okunma
17,1K
Sayfa
10/20
CanlıLiverpool13SevillaM.S
Hakem sağ olsun sevilla'yi oyunda tuttu

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet bu detayları bende takip ettim hatta kendi izleme ekibini getirmiş ve transfer ekibini revize etmis

aklı basında her adam zaten o transfer ekibini şutlardı

coutinho gibi en az hazard kadar yetenekli bir adam varken firminoya milyonlar bayılan

sakho ve skertel gibi hatta toure gibi 3 cok iyi stoper varken lovren gibi servet çetin bozması bir kazmaya 30milyon bayılan malları klopp görmek istememiş haliyle
Transfer ekibini revize etmedi. Transferleri transfer komitesi yapiyor ama Klopp'un fikri soruluyor. Basarili olursa agirligi artar. Liverpool Bayern gibi transferleri kendi yapan kulup

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Son düzenleme:
bizim kadro birkaç oyuncumuz harici bank asya seviyesinde bunu defalarca söyledim

liverpoolun ise epl ye göre ve klopp gibi bir sistem hocasına göre takımın tamamına yakını çöp sayılır

cünkü mevcut liverpool bireysel yetenekli egolu oyunculardan kurulu yani ben öyle düsünüyorum klopp bu kadroyla ligte hicbirsey yapamaz

sistemine uygun kadro kurar bana göre

bence kadrosu kötü degil ama 1-2 tane maestro eksik takimda söyle orta sahada bir abileri olsa cok farkli olurdu

coutinho firmino sturrdige origi ibe ings gibi adamlar mücadele gücü yüksek olmayan adamlar

tabi fiyat performans acisindan baya kötüler lallana benteke falan degil 70 toplamda 35 etmez

13267906_1153332218067336_7824573145635166582_n.jpg

Klopp'un takımları çok kırılgan oluyor ya. İlk golü atınca bir bakmışsın 2-3 gelebilir ama gol yiyince momentumu direkt rakibe vermeleri dezavantaj.

Geri