GSCimbom
15/16 Final | Real Madrid (5) 1-1 (3) Atlético Madrid | MS | 28 Mayıs | ŞAMPİYON REAL
Alper Altun

15/16 Final | Real Madrid (5) 1-1 (3) Atlético Madrid | MS | 28 Mayıs | ŞAMPİYON REAL Sayfa 43

Alper Altun ·

Cevap
869
Okunma
30,4K
Sayfa
43/44
Real Madrid (5)11(3) Atlético Madrid28 Mayıs
Francisco-Franco-tifoso-del-Real-Madrid2.jpg

Keşke yanımızda olabilseydin ulu lider

Nur içinde yat :rose:

evet ben ümit çatarım hatta admin isim ve soy ismimi değişsin ...
artık kendimi ifşa ediyorum ...
slkvjdlfmvfdlmvdş

hey Allah'ım ya :D

abi ne gerızekalı bir adam ya.. ulan sen teknık direktörsün.. bu ne ergenler gıbı selfıe cekınıyorsun.. biraz ağırlığın olsun takımda hey Allahım ya

Galatasaray maçlarında Aslan kesilen Alperen Uysal'ın yediği gole bakın :) hey Allahım ya

birader sen ne saçmalıyon ? hepside gönderilmesi gereken oyuncular... sen hala 1 mılyon euro alması adil mi ? diye soruyorsun hey Allahım ya

:crushed:

vay be ümüt gelip hiç pas vermemek var mı cezalı üye forumdaşına.
sabun düşürdüğünde az kollamamıştım halbuki seni.
değmezmissin şimdi seni kurtlar arasında yalnız bırakıyorum.

Atletico madrid başkanı :Real madrid in 2002 yılında papa 1.franciscusun dualarıyla şampiyon olduğu söyleniyor bizde böyle bişey yok

Senin Fenerli olduğuna dair belgeler geldi aksini ispat etmezsen bir kaç saate ip ban atıcaz Maho

neymiş o belgeler....çok merak ettim ..canınız ban atmak istiyorsa bahane aramayın

Üm-İT sen misin?

yürü git işine yav arkadaş nelerle uğraşıyoruz ...

rabbimizi uckagitlarindan uzak tut... les KARGASI

adminin beni fenerli olmakla suçluyor sen karga diyorsun ??? senin hakkında yorumum belliydi söyledim. muhattabım değilsin.

foruma üye olalı beri ilk defa " hey Allah'ım ya " cümlesini kullanmışım sen de birisi daha önce kullandı diye hemen aynı kişidir iması yapmışsın .. tespit ve alaka mükemmel.
hey Allah'ım ya !

not : son defa belirtiyorum ben ümit çatar değilim mesajlarınız komik bir hal almaya başladı ...bundan sonraki bu tarz mesajlarınızı umursamayacagım

Son düzenleme:
Geri