15/16 Son 16 1.Maç | Fenerbahçe 1-0 Braga | MS | 10 Mart | TRT 1

fener kupayi alsa nolur almasa nolur. Bizim 16 sene once aldigimiz bir kupa.

Bizim bir ayagimiz cukurda. Kendi dertlerimizle ugrasmamiz lazim.

Ya zaten kuş beyinliler herşeyi ben yaptım türünden hepsi birde bu kupayı alırsalar banko 10 sene cik cik diye ötecekler bu adamların kafası yok saman bunlar saman.

Dortmund perişan eder bunlarida Bilbao Sevilla shaktar Villareal Leverkusen takımları da kupa dışına yolar rahat bir şekilde bunları.
Lazio praq Liverpool ve manuya güven olmaz pek. Bunların sağı solu beli olmuyor

Liverpool da eler bunları ama manuyu eleyebilirler.Manu rezil bu sene.Klopp Alman olduğu için EL yi sallayacağını sanmıyorum.En iyi kadrosuyla çıkar

Forumda fenerbahçe'nin Kupayı gercekten alacağını düşünenler var :) Yahu Adamlar UEFA avrupa liginin en kolay grubuna düştü.. az kalsın çıkamıyorlardı gruptan.. yine şansa bala çıktılar..

Yetmedi 2.ci Turda Dortmund , Tottenham , Sevilla gibi takımlar varken , vasat Braga çıktı..( Bal Damlıyor resmen )

bu turu geçseler bile yarı finaldeki takımlar haşat eder bunları..

Forumda ki fbli arkadaşlar kusura bakmayın ama biz bu kupayı italyan, ispanyol takımlarından sonra dortmund ve o dönemin en iyi 3 ingiliz takımından ikisin eleyerek aldık. O zamanlar avrupanın önemli takımları da bu kupaya önem verir ve asılırlardı. Buna tarih diyebilirsiniz ama tarih şampiyonları ve kazananları hiçbir zaman unutmaz. O kupa demoklesin kılıcı gibi başınızın ucunda duracak ve canınızı her daim yakacak.

Kaldı ki bu futbolunuzla ispanyol takımları o kupayı size bırakmaz. Benden size taktik bizim gibi olmaya çalışmayın kendiniz gibi olun, siz Türkiye Ligi takımısınız, lige yönelin şampiyonlar ligine direk gidin. Yoksa her zaman bizi taklit ettiğiniz gibi siz de yiyeceksiniz uefa bol kepçeden aynı cezaları.

Ya zaten kuş beyinliler herşeyi ben yaptım türünden hepsi birde bu kupayı alırsalar banko 10 sene cik cik diye ötecekler bu adamların kafası yok saman bunlar saman.

Hocam biz sampiyonlar ligini de alsak onlar kendilerini Turkiyenin en buyuk klubu olarak gormeye devam edecekler. O nedenle takmayacaksin he diyeceksin gececeksin. Bizim direk rakibimiz avrupa. Avrupada iddali olmadiktan sonra beni inan hicbirsey ilgilendirmiyor, Yok kadikoyde kazanamamisiz falan umrumda degil.

Clnde ceyrek finalde Real Madrid macinda CL muzigi calarken yasadigim orgazmi fenerin sahasinda 25-0 yensek dahi yasayamam. Bizim yerimiz orasi.

Top rakipteyken nasil oynanacagini biliyorlar.

Bunun sebebi en boktan da olsa yabanci TD!!

Taktik disiplini olan adamlar. Ama bizde yerli cete boyle adamlari aninda yolluyor iste.

Liverpool da eler bunları ama manuyu eleyebilirler.Manu rezil bu sene.Klopp Alman olduğu için EL yi sallayacağını sanmıyorum.En iyi kadrosuyla çıkar
Kadrosundan ziyade çok dengesiz performans sergiliyorlar. Normal şartlarda iki takımda rahat eler bunları ama diğer takımlarda olduğu gibi emin olamıyorum. Liverpoolun gerçi bu kupa bu sene için son şansı şampiyonlar ligi bileti için.

Kadrosundan ziyade çok dengesiz performans sergiliyorlar. Normal şartlarda iki takımda rahat eler bunları ama diğer takımlarda olduğu gibi emin olamıyorum. Liverpoolun gerçi bu kupa bu sene için son şansı şampiyonlar ligi bileti için.

Liverpool'da şu son 3-5 maçtır bir toparlanma var.Biraz daha iyi gibiler eskiye göre ama Manu tam dengesiz.Zaten Manu'nun bu turda eleneceğini düşünüyorum ben

Liverpool, ManU sallamaz diyenler, UEFA'yı alan direk CL'ye gidiyor. Niye asılmasınlar ? Adamlar buraya kadar gelmiş boşlayacaklar mı kupayı ?

Geri
Üst Alt