15/16 Son 16 1.Maç | Fenerbahçe 1-0 Braga | MS | 10 Mart | TRT 1

Diger maclar icin ne diyorsun abi? Bence bugün en az 3-4 beraberlik cikar.

Liverpool alır diyorum ben bugün.Villareal maçı ve Basel maçı da beraberlik gibi duruyo.Sparta prag da bir sürpriz yapıp ilk maçı alabilir mi ki acaba.Gerçi lazio maç kaybetmedi EL de bu sezon.Zor gibi duruyo.Lazio da beraberlik gibi sanki

Fenerbahce maskesinden ziyade aradaki seviye farki bu bence. Evet aramizda gizli Fener sempatizanlari olabilr tabi ki ama bizim taraftar 6s, Gese, cin.con gibi sacmasapan lakaplar kullanmiyor genelde. Tabi sikeciler diyoruz falan ama böyle kendince kücük düsürüp cocukca takma lakaplar kullanilmiyor, ki sikeci demek yanlis degil bu dogru birsey adamlar SIKECI.

Koyu bir Galatasaray'linin Avrupa maclarinda fener soyle koyar soyle takar fenerim bunlara koyar gibi seyler yazmasi beni suphelendiriyor dogrusu. fenev tutulacak bir takim degil 1 gun olsa bile.

Koyu bir Galatasaray'linin Avrupa maclarinda fener soyle koyar soyle takar fenerim bunlara koyar gibi seyler yazmasi beni suphelendiriyor dogrusu. fenev tutulacak bir takim degil 1 gun olsa bile.

Hadi modluk hünerlerini göster ve aramizdaki Fenerlileri ifsa et :D

Şahsen bir Türk takımı olarak tutmak sempatizanlık olarak değerlendirilemez.

Diğer bi deyişle elin gavurunu tutucama milletimin temsilcisini desteklerim daha iyi.

Bu maçtan sonra fenerin havası söner.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürpriz bekliyorum Braga'dan. Ama maç kadıköyde onun için bellide olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Braga alir veya beraber

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Millet iş yerinden izin alıp erken çıkmış, bu maçı kaçırmayalım diye. Ne kadar da görgünüz bunlar yahu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt