15/16 Son 16 1.Maç | Fenerbahçe 1-0 Braga | MS | 10 Mart | TRT 1

Fb'nin takım savunması çok iyi. Rakipleri kaleye yaklaştırmıyorlar.

Braga'da adam gibi hücumcu yok gibi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rvp de bitmiş artık.Adamın koşmaya mecali kalmamış.İyi girdi kazık angutlara.

Her yaptıklara foule sanki alakası yokmuş gibi davranan başka takım yoktur

Şu konuda ciddi bir sosyolojik, psikolojik araştırmaya ihtiyaç var. Hayatımda onlarca ligden binlerce maç izledim böyle bir şeye pek şahit olmuyoruz.

Bunu hakemi baskı altına almak için de yapmıyorlar. Ciddi ciddi maç boyu hic faul yapmadıklarına inanıyorlar.

Braga da hucumda becereksizlik var resmen. Çok açık bırakıyor şikeciler aslında

Braga kalecisi tam bir saatli bomba :red: Umarım şikebahçe maçlarında patlamaz. Bu arada Braga takımı biraz akıllı olsa en az 0-2 idi şimdi maç. Herkes maradona anasını satayım kaleyi gören vuruyor :)

Braga buldugu pozisyonlari harcadi

Boyle maclarda bitiremedigin zaman rakipte kaliteli oyuncular ön Plana cikar o yuzden 2. Yari zor gececek braga icin

Şu konuda ciddi bir sosyolojik, psikolojik araştırmaya ihtiyaç var. Hayatımda onlarca ligden binlerce maç izledim böyle bir şeye pek şahit olmuyoruz.

Bunu hakemi baskı altına almak için de yapmıyorlar. Ciddi ciddi maç boyu hic faul yapmadıklarına inanıyorlar.

Aynen katılıyorum hocam. Sadece antuyu okuyunca bile anlıyor insan bunlarda beyin falan yok. Paso koyun bunlar....

Her maç hakem bunların aleyhine karar veriyor , tüm dünyanın derdi bunlarmış gibi inandırmışlar kendilerini.

Şizofrenlik zor tabi...

fbnin gol yemesi gerek yoksa braganin isi zor

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt