Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O vardi. Birde forvet gerisinde oynayan vardi. Bize gol atmişti bizim sahada yamulmuyorsam![]()
Yok uzun saçlı olan Alanyedekte sanırım o da.37 yaşına gelmiş ondan oynamıyo ilk 11 galiba
Ridvanin yorumların yarısı hakemden şöyle faul almak böyle kart yaptırmak filan la bunların hepsi beleşci karaktersiz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru o da var ama benim dedigim de uzun sacli![]()
Kjaer de Kjaer.Amma abarttınız.Topal Souza'nın önüne Semih'i koy o da sırıtmaz.
Yok yav Eder kel gibiydi sankikarıştırıyo olmayasın
Katiliyorum. Sanki Kjaer'i tanimiyoruz. Wolfsburg da bunu bi dövmedikleri kaldi o kadar nefret ediyorlardi.
Hem Topal-Souza ikilisi hem de Fener'in var olan bir takim savunma anlayisi ile Kjaer ve Bruno Alves mali iyi gözükmesi kadar normal birsey yok. Bizde orta alani gecen zaten savunma ile karsi karsiya kaliyor cünkü rakipleri karsilayan orta saha yok. Oraya Thiago Silva'yi koysan bile sacmalar bizim takimda.
Katiliyorum. Sanki Kjaer'i tanimiyoruz. Wolfsburg da bunu bi dövmedikleri kaldi o kadar nefret ediyorlardi.
Hem Topal-Souza ikilisi hem de Fener'in var olan bir takim savunma anlayisi ile Kjaer ve Bruno Alves mali iyi gözükmesi kadar normal birsey yok. Bizde orta alani gecen zaten savunma ile karsi karsiya kaliyor cünkü rakipleri karsilayan orta saha yok. Oraya Thiago Silva'yi koysan bile sacmalar bizim takimda.
Topal geçen senede vardı defans folloştu. Antalya maçında kjaer oynamadı 4 lük oldular. Ayrıca semih ne ya topalı bile rezil eder o çelimsizKjaer de Kjaer.Amma abarttınız.Topal Souza'nın önüne Semih'i koy o da sırıtmaz.
Yok abi uzun sacliydi o da
![]()