- 15 Aralık 2011
- 17.808
- 6.907
- 1.373
Böyle maç mı anlatılır fanatik fenerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komik mi? Benden alıntı yapmanı istemiyorum. Sen ve Aydın tarafıniza gidin. Sizi bu forumda nasıl barındırıyolar anlamıyorum. Troll desek kalitesizsiniz Trolluk ayağına fener sempatizanligi yapiyonuz
bence 1996 - 2000 kadromuz en iyi 10 kadro arasına girer... ciddiyim o kadronun üstüne biraz daha yatırım yapılsaydı şuanda Real Madrid gibi kulüplerle yarışıyor olurduk... ama malesef kulübü soyup soğana çevirdiler
Komik mi? Benden alıntı yapmanı istemiyorum. Sen ve Aydın tarafıniza gidin. Sizi bu forumda nasıl barındırıyolar anlamıyorum. Troll desek kalitesizsiniz Trolluk ayağına fener sempatizanligi yapiyonuz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1996 ve 1997'deki kadrolar değil de,1999-2000-2001 kadroları cidden iyiydi.1996-1997'de Popescu,Taffarel,Hasan Şaş,Fatih Akyel falan yoktu.
1996 ve 1997'deki kadrolar değil de,1999-2000-2001 kadroları cidden iyiydi.1996-1997'de Popescu,Taffarel,Hasan Şaş,Fatih Akyel falan yoktu.
Ersin'e emzik alıp forumca hediye edelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yazma kardeşim yazma seni ve aydini ilk zamanlar okur adam yerine koyardim saygım vardı ama sonradan belli ettiniz kendinizi
pekiYazma kardeşim yazma sizi ilk zamanlar okur adam yerine koyardim saygım vardı ama sonradan belli ettiniz kendinizi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi