15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

Şu maç keşke gecekonduyda olsaydı.
Shaktar maçı gibi sahaya dalarlardı beyinsizler ve bunlar artık hiç avrupa'da oynayamazlardı.
Collina'dan sonra en sevdiğim hakem Bebek reisdir.
Umarım trt ilk maç gibi ikinci maçında tekrarını bir kaç sefer yayınlar. ;)
Ama olan bize oldu bence, pazar günü bizi doğrayacak kalkavan.

3L7bQ2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha iyi günleriniz

Kupada Konya gömecek, biz gömeceğiz, ligde BJK şampiyon olacak. İşte o zaman FB çatırdayacak, Şükrü Saraçoğlu yanacak, Pereira kovulacak.. of of çok sabırsızlanıyorum

Neşemiz yerine geldi.Ben her zaman şunu diyorum:Sinemaya,tiyatroya,gece klüplerine gitmeye gerek yok.En büyük eğlence fenevbahçe.

Yok hocam ya kendileri mal gibi oynadı hakem çokta yanlislik yapmadı kendileri kasindilar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olurmu ya.hakemler ilk braga golü ofsaytı görmedi. Ama asıl olaylı ve şüphemi uyandıran posisyon topalin penaltı ve kırmızısı. Öyle komik penaltı bu seviyeli hakem vermez asla bide denk getirdi topala. Emin değilim tabiki ama tuhaf geldi hakemler bana.

çok fazla gerginler şuanda :asd:
CdyCVl3WoAAuD8k.jpg

CdyCVd-W4AAMB_w.jpg

Şöyle bir geçmişi yad edelim. Doğru söze ne denir :D

Olurmu ya.hakemler ilk braga golü ofsaytı görmedi. Ama asıl olaylı ve şüphemi uyandıran posisyon topalin penaltı ve kırmızısı. Öyle komik penaltı bu seviyeli hakem vermez asla bide denk getirdi topala. Emin değilim tabiki ama tuhaf geldi hakemler bana.
Hakemden ziyade fenerlilerde sıkıntı var. Ben hakkın adaleti diyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bende doya doya sövmek ıstıyorum twitleri görünce canım cekti :(

Ne hayali kuruyorsunuz siz yahu daha avrupa şampiyonasının olduğu yerde saldırılar patlamalar oldu alalım dediler mi?
Yok bombaymış falan geçiniz shaktar'a uefa niye komplo kurmuyor adamlar savaşın ortasında kaç yıldır.
Juve maçını biz almanya'da oynamadık mı?

Size 3 tane örnek verdim komploya gerek yok.

Su caner nasıl atılmadı son dakika? :@@@@@@@

yetmez. ben sana 6 tane cirkef sayarim adamlarda direk 11. Derbilerde cok centilmen olursan kafana vururlar puanini calarlar. Isiricaksin melo gibi. O da sadece Sneijderle olmaz.

İşte bu tip hareketlerden bi sürü sarı ve bi kırmızı kart yediler bugün. Türkiye'de alışmışlar bu tip hareketlere tabi Avrupa'da yemeyince kuduruyorlar.

Geri
Üst Alt