15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

Ya bu barbarları Avrupa'ya almasınlar artık, bizi 3-5 milyon euro için almıyorlar, bu iğrenç herifler sahada tribünde terör estiriyor.

CdyIWolW0AIDZyS.jpg

:( almıslar lan oha

Rıdvan Dilmen : Bu bir hakem hatası değil, operasyon!

Rıdvan Dilmen : Unutma, bu hakem önümüzdeki bir turnuvada yarı final vs yönetecektir. Ödülünü alacaktır!

ulan tüm komployu çözdü şeytan gibi adam be

Bize atl madrid maçında penaltıyı veremeyen şerefsiz halem kimdi yıllar önce,bebek olmasın

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
şu anda 431 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (113 kayıtlı ve 318 misafir)

Gece gece coştu forum?

Şimdi çıksın Türkiye'de yaptığı gibi uefaya bağırsın.Türkiye de olsa hakemi tff yi asardı.Şahsen ben bekliyorum bakalım konuşacak mı????

Hakemde penaltı dışında hatasızdı.

İvan bebek stada gs eşortmanı ile gelmiş oha

a sporda hırvatistan maçı var .dlfjslflskadflajflksndfkljasngkljsljkag

Bu akşam oynanan maçta bu sonucun alınmasında emeği geçen fb camiasından herkesi ve özellikle futbolcuları tebrik etmek istiyorum. Allah sizden razı olsun. Uzun zamandır her şey ters giderken bizlere hayata tutunma fırsatı verdiniz. Bir kez daha parayla saadetin olmadığını gösterdiniz. Sizler olmasanız bizler çoktan bu ülkede ki sıkıntılardan, sorunlardan göçüp gitmiştik. Ömürlerimize ömür kattığınız için teşekkürü bir borç bilirim efenim.

Facede fenerist sayfalarını kontrol edin y.şklar sinirden çatlıyor. hahaha gülmekten karnıma ağrı girdi.

Aklıma da hep şu yavru aslan geliyor. ''Sneijder'in bebesi fenev ağlama dedi ''

Paulo Fonseca: "Fenerbahçe büyük bir takım. Vitor Pereira da dünyanın en iyi antrenörlerinden biri. Büyük cesaretle mücadele edip kazandık."

:o

Geri
Üst Alt