15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

Yahu dün Juventus'un golü ofsayt diye verilmedi, sonra tekrardan ofsayt olmadığı anlaşıldı. Bunlar kim ki oturup bunlara komplo kuracaklar, ismi yok cismi yok Avrupa'da sıradan bi takım. Türkiye'de alışmışlar tehditle korkutmayla iş yapmaya Avrupa'da bi hatada yok komplo.

Pazar günü Ivan Bebek koreografisini bekliyorum :)

Bu şerefsizliği unutmadık...

final-biletiniz-bizden_440728.jpg

Beşiktaşı portekiz takımı lizbon son maçta yenerek eledi,fenerbahçeyi yine portekiz takımı braga eledi,bizim iddiamızı da içeride bizi yenerek benfica bitirmişti...

Sorsan bizim ligimizin çok altında portekiz ligi...

Adamlar son 15 sezonda 1 şampiyonlar ligi şampiyonu,2 uefa kupası şampiyonu çıkarmışlar.Üstüne aynı dönemde benfica 2 defa,s.lizbon 1 defa ve yine braga bir defa uefa kupası finali oynayıp kaybetmiş...Ama bizim altımızda!!

Hep derim,Fenerliler bizle ne zaman alay etse daha kötüsü başlarına geliyor,bu asla de-ğiş-mez.Ben bir şeyler biliyorsam Bjk şampiyon olur,kupa da bizim olur,Fener'e yine bir şey kalmaz sene sonu.

google a ivan bebek yazıp saga bakın asdsad

of off offf Demirkol'a demir gibi gecirmisler...

Hic boyle kizgin , uzgun , tarafli gormemistim. Aglayacak neredeyse. Isler yollarinda gitmeyince o kadar karaktersiz oluyorlarki insan igreniyor adeta...

Aaaaaaaaaaaaaaaaajahahahahahahajahahahahahahajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

bragalı vukcevic selçuk inanın 1/30'u maaş alıyor 100bin euro falan

Geri
Üst Alt