15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

Genel istek üzerine 2. manimi de patlatayım sonrası Allah kerim :D

Fenerbahçe kurada aslında sevinmiş Braga,
Bizden dilenecekler bu kuşlar sadaka,
Kuşlar sahaya çıkınca demiş bu ne biçim stad aga,
Düşünmüşler kale arkalarında yamaç paraşütü de iyi gider ha,
Stadda binlerce Portekizli bağırmış görürsün sen sıkınca topuklara,
Yamaçtan tekmeleriz sizi taaaa magmaya.

çok güzel söyledin maniyi
fener yedi bugun braganin seyyini
ersin düzen güzel söylüyordu naninaniyi

Son düzenleme:
Allah askina hakemin neyi vardi? Penalti sari yanlis onun disinda ne yanlisi var? Penalti oncesi ofsaytta var ama 2 1 olmus mac adam gibi oyna maci oyle bitir ne agladiniz

Alpay Asma

Ancak Eurovision'daki şike konusundaki tecrübelerini düşününce tarlaları bizim lehimize sürmemende de bir engel göremiyorum. Dolayısıyla bizim başkan olabilirsin Alpay.

O değil de bizim forumun Fenerlileri ortada yok. Adamlar kendilerine bir şey yapmış olmasın. Tedirginim ben.

Beyler bilmedigimden soruyorum. Simdi bu mactan sonra fenerbahcemiz avrupa kupasini kazandi mi? Yoksa super ligde sampiyonlar mu oldu

Fenerbahce kadıköyde bu bragayı yener turu gecer demedi demeyin

Alpay bırak şimdi senin vizyonun Hamza Hamzaoğlu işte... Ondan sonra istenmeyen olaylar Florya'da ve senin evin önünde yaşanacak göreceksin gününü..

Tehdit var raporladım. :D

Hamza'yı zehirlediniz adam bu kadro ile destan yazıyordu, destan. Mütevazi gördünüz, konuşmayı bilmiyor diye kelle paça gönderttiniz ey twitçiler bak ne oldu şimdi. Kalsa şu an en az 15 puan fazlamız vardı, UEFA'dan da elenmemiştik.

Favre'yi getirsen nolur Dursun'un altına. Türkiye'de sistem hocasını idare edebilecek tek bir beyin yok futbol camiasında. Alayı beyinsiz, mal heriflerin, sonradan görme zenginlerin arasından çıkıyor.

Bizimkiler çomar değildi, ama fırsat fetişisti kımıl zararlıları liboşlar idi, ta ki Dursun'a kadar hem liseli gibi kımıl zararlısı hem de çomar zihinliyi iteleyene kadar birileri.

Vizyon elde ki şartlara göre şekillenir asıl bu zihinli insanların olduğu bir ülkeye Ferguson'u ikna edip getirmek vizyonsuzluk olur.

Eyyorlamam bu kadar. :D

Genel istek üzerine 2. manimi de patlatayım sonrası Allah kerim :D

Fenerbahçe kurada çıkınca aslında sevinmiş Braga,
Bizden dilenecekler bu kuşlar sadaka,
Kuşlar sahaya çıkınca demiş bu ne biçim stad aga,
Düşünmüşler kale arkalarında yamaç paraşütü de iyi gider ha,
Stadda binlerce Portekizli bağırmış görürsün sen sıkınca topuklara,
Yamaçtan tekmeleriz sizi taaaa magmaya.
Kardeşim bu nedir allasen kombo yapmışsın resmen. Maniyi okuyunca görüntü bir gitti geldi bende mazallah :D Yapma etme diyoruz dinletemiyoruz :D

Geri
Üst Alt